מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אורך הציפורןרונה22/02/2011
היי,אני בת 29 וכוססת ציפורניים כל חיי.ניסיתי את כל השיטות הידועות אך שום דבר לא עזר.לאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על בניית ציפורניים,על מנת שהציפורניים שלי יגדלו מתחת בלי שאוכל להגיע אליהן וגם כדי שסוף סוף תהיה לי יד אסתטית ואני לא אתבייש בציפורניים.הבעיה היא שלדעתי הציפורניים שלי ממש ממש קצרות לבניה ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך אורך מינימלי של ציפורן על מנת להתחיל בבנייה ואם כן מהו בערך?כ"כ קשה לי לגדל,שהמחשבה על לגדל בשביל בניה מייאשת אותי כי הרי בנייה זו כל המטרה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לכוססת
אילנה כסיף23/02/2011שלום רונה, את בהחלט יכולה לעשות בניה. זה פתרון קל ונוח. חשוב שתדעי מס' דברים לפני שאת בונה:
1. בגלל שאת כוססת יתכן שהציפורניים הבנויות יפלו (לפחות בחודש הראשון). עליך לגשת בהקדם ולבנות אחרות במקום אלה שנפלו. לאט לאט הציפורן תצמח ושטח הפנים של הציפורן על גבי האצבע יגדל וכך הבניה תהיה יציבה ותר ולא תיפול
2. הציפורניים הראשונות צריכות להיות מאד מאד קצרות
3. חשוב לשים שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים וכן מרכך עור ייעודי אשר יפחית עם הזמן את הצמיחה של העור מסביב לציפורנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו קטן
רונה23/02/2011היי אילנה ,תודה על התשובה..נראה לי שלא כ"כ הבנת את השאלה שלי או שאני לא הצלחתי להסביר את עצמי כראוי אז אנסה שוב.הציפורניים שלי קצרות מאוד ולכן אני חוששת שאולי אין לי מספיק בסיס על מנת לעשות בנייה,ברמה כזו שבחלק מהאצבעות יש פס קטן של ציפורן והשאר עור..משהו מחריד,לכן אני נואשת לבניה .אני חוששת שאין לי מספיק ציפורניים מלכתחילה כדי שיהיה אפשר להדביק עליהן את הבנייה ולכן שאלתי אם בכל זאת בנייה אפשרית בכלל במקרה שלי ואם צריך איזשהו אורך מינימלי של הציפורן האמיתית כדי לעשות בניה? אגב כמה בנייה אמורה לעלות בביקור הראשון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו קטן - תגובה
אילנה כסיף24/02/2011הי רונה, אני דווקא הבנתי והסברתי שבגלל שאין ציפורן טבעית רוב הסיכויים שבהתחלה תאלצי לעשות "מנוי" אצל טכנאית הציפורנים כי הן יפלו אבל את לא תתיאשי ותחזרי לתיקונים עד שהציפורן הטבעית תגדל.
לגבי הדבקת טיפסים, יש מספר שיטות לבניית ציפורניים. מה שאני נוהגת לעשות כשיש לי לקוחה כוססת זה לבנות בלי טיפס(!) אלא על האצבע עצמה.
מחירים של בניה משתנים מאזור לאזור בארץ. תעשי "שופינג" ובדקי עלויות ותמורה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה אילנה על התגובה הזריזה
רונה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)