אורך הציפורן

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אורך הציפורן
    רונה
    22/02/2011

היי,אני בת 29 וכוססת ציפורניים כל חיי.ניסיתי את כל השיטות הידועות אך שום דבר לא עזר.לאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על בניית ציפורניים,על מנת שהציפורניים שלי יגדלו מתחת בלי שאוכל להגיע אליהן וגם כדי שסוף סוף תהיה לי יד אסתטית ואני לא אתבייש בציפורניים.הבעיה היא שלדעתי הציפורניים שלי ממש ממש קצרות לבניה ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך אורך מינימלי של ציפורן על מנת להתחיל בבנייה ואם כן מהו בערך?כ"כ קשה לי לגדל,שהמחשבה על לגדל בשביל בניה מייאשת אותי כי הרי בנייה זו כל המטרה..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך הציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה לכוססת

אילנה כסיף
    23/02/2011

שלום רונה, את בהחלט יכולה לעשות בניה. זה פתרון קל ונוח. חשוב שתדעי מס' דברים לפני שאת בונה:
    1. בגלל שאת כוססת יתכן שהציפורניים הבנויות יפלו (לפחות בחודש הראשון). עליך לגשת בהקדם ולבנות אחרות במקום אלה שנפלו. לאט לאט הציפורן תצמח ושטח הפנים של הציפורן על גבי האצבע יגדל וכך הבניה תהיה יציבה ותר ולא תיפול
    2. הציפורניים הראשונות צריכות להיות מאד מאד קצרות
    3. חשוב לשים שמן הזנה על העור שמסביב לציפורניים וכן מרכך עור ייעודי אשר יפחית עם הזמן את הצמיחה של העור מסביב לציפורנים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל עוד משהו קטן

רונה
    23/02/2011

היי אילנה ,תודה על התשובה..נראה לי שלא כ"כ הבנת את השאלה שלי או שאני לא הצלחתי להסביר את עצמי כראוי אז אנסה שוב.הציפורניים שלי קצרות מאוד ולכן אני חוששת שאולי אין לי מספיק בסיס על מנת לעשות בנייה,ברמה כזו שבחלק מהאצבעות יש פס קטן של ציפורן והשאר עור..משהו מחריד,לכן אני נואשת לבניה .אני חוששת שאין לי מספיק ציפורניים מלכתחילה כדי שיהיה אפשר להדביק עליהן את הבנייה ולכן שאלתי אם בכל זאת בנייה אפשרית בכלל במקרה שלי ואם צריך איזשהו אורך מינימלי של הציפורן האמיתית כדי לעשות בניה? אגב כמה בנייה אמורה לעלות בביקור הראשון? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל עוד משהו קטן - תגובה

אילנה כסיף
    24/02/2011

הי רונה, אני דווקא הבנתי והסברתי שבגלל שאין ציפורן טבעית רוב הסיכויים שבהתחלה תאלצי לעשות "מנוי" אצל טכנאית הציפורנים כי הן יפלו אבל את לא תתיאשי ותחזרי לתיקונים עד שהציפורן הטבעית תגדל.
    לגבי הדבקת טיפסים, יש מספר שיטות לבניית ציפורניים. מה שאני נוהגת לעשות כשיש לי לקוחה כוססת זה לבנות בלי טיפס(!) אלא על האצבע עצמה.
    מחירים של בניה משתנים מאזור לאזור בארץ. תעשי "שופינג" ובדקי עלויות ותמורה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה אילנה על התגובה הזריזה

רונה
    24/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו