התלבטות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    יונית
    20/12/2007

יש לי ארוע חד פעמי ואני רוצה לעשות בניית ציפורניים או הדבקה. הדבקה זולה יותר, ובניה דורשת עבודה לאורך זמן רב. מה מומלץ לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש קשה...

אילנה כסיף
    20/12/2007

מצד אחד בניה יותר יקרה קשה להסיר אותה ולוקחת יותר זמן אבל.... בניה חזקה יותר, נראית טבעית יותר עמידה יותר והיא מזיקה פחות לציפורנים (מאשר הדבקה).
    החלטה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה כמה זמן צריכה להחזיק הדבקה

ננה
    21/12/2007

והאם יש הבדל בעמידות בין אמרקאית לרגילה
    ולמה בניה פחות מזיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה

אילנה כסיף
    22/12/2007

שבוע טוב ננה,
    הדבקה יכולה להחזיק עד חודש אבל(!) הדבקה לעולם לא תהיה אטומה למים לכן לא היתי ממליצה להשאר עם הדבקה יותר ממספר ימים (נאמר עד שבוע) כדי לא יכנסו מים בין הפלסטיק לציפורן הטבעית. אין שום דרך בעולם לוודא שהדבקה היא אטומה. לעומת זאת בניה הוא תהליך של הצמדת חומר מלאכותי על גבי ציפורן טבעית תוך נקיטת אמצעים למניעת חדירת נוזלים . לכן בניה פחות מזיקה.
    בהצלחה,
    אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו