תבלינים וכתמים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תבלינים וכתמים
    יעל
    23/12/2007

הי אילנה, בבקשה עזרתך
    רק ביום שישי עשיתי מילוי וכבר עכשיו הרסתי... פעם ראשונה מזה שנים שקורה לי דבר כזה.
    השתמשתי בתבלינים וחלק מהציפורניים נצבעו לי בצהוב !!! מה עושים כדי להחזירן למצבם הקודם והיפה????? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תבלינים וכתמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבעים נפלאים

אילנה כסיף
    23/12/2007

הי יעל, ערב טוב. אני מבינה שלא אהבת את הצבעים הטבעים שנוספו לציפורנייך... אני כמובן צוחקת. ראשית נסי לשטוף עם מים סבון ומברשת ציפורנים קרצפי היטב עם המברשת אני היתי מוסיפה מעט אקונומיקה מדוללת במים( - אבל ממש מעט מאד!!!).
    אפשרות נוספת היא בעזרת מקל אוזנים טבול באקונומיקה לעבור על כל המקומות הצבועים - זאת בתנאי שאינך רגישה לאקונומיקה. אגב, זה טוב מדי פעם (אם כי לא במקרה הספיציפי הזה) לעבור עם מקל אוזנים טבול במי חמצן 3% (כזה שקונים בבית מרקחת) מתחת לציפורנים כדי לנקות מחידקים.
    במידה שלא עוזר עליך לסור למכון ולבקש שישפו מעט מתחת לציפורנים על מנת להוציא את התבלינים וכן לשייף בצידי הציפורן - דבר שיצריך החלפת לק.
    להבא הקפידי להשתמש בכפפות - הציפורנים הבנויות הן אביזר אופנה בדיוק כמו תכשיטים או חגורות ויש לשמור עליהם.
    בהצלחה עם השטיפות.
    אילנה כסיף, מומחית לבנית ציפורנים - נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    25/12/2007

שלום אילנה מקסימה
    א. תודה על המחמאות לגוונים שעשיתי לי
    ב. תודה על ההמלצות השונות
    ג. שטפתי בלי אקונומיקה... חשבתי על זה אך אני בעלת עור מאד רגיש והכל עושה עם כפפות (חוץ מהתיבול הזה לשם שינוי) והכל פשוט ירד !!!!

ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו