מעוניית להתחיל ללוד בניית ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מעוניית להתחיל ללוד בניית ציפורנים
    רויטל
    07/04/2011

שלום רב,
    התעיננית במספר מקומות לגבי בניית ציפורנים: סטודיו נייל ראשון לציון, וגם בסניף ברחובות, בשני הסניפים עובדים בשיטות שונות:
    בראשון קורס של 8 בנות פעמיים בשבוע ואין אפשרות למשהו מרוז..(זה הזמן לציין כי אני בשבוע 25 ולכן חשוב לי לדחוס.)
    ברחובות שם נאמר לי שיש קבוצות קטנות והלימוד אפילו אישי , ניתן להגיע 3-4 פעמים בבוקר וגם בערב לשיעורים וככה לסיים תוך חודש, חודש וחצי.
    ששאלתי את הסניף בראשון האם ניתן אצלם גם ככה נאמר לי שלא ושיש שיטת לימוד לכל הרשת... השאלה מה באמת עדיף כל סניף אומר כי השיטה שלו היא הטובה ביותר ומציין חסרונות של הסניף השני....כמי שעוסקת במקצוע מה באמת יותר עדיף?

האם הרמה היא אחידה?
    מצטערת על אורך השאלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניית להתחיל ללוד בניית ציפורנים - תגובה

אילנה כסיף
    10/04/2011

תראי, בסופו של דבר, מדובר באנשים. את צריכה לבחור איפה הכי נוח לך מבחינת תנאים וכימיה עם צוות הההוראה. אם את רוצה לימודים מרוכזים הרי שראשון לא מתאים לך כי את רוצה לדחוס. אבל ,יש יתרון שלמדתי מניסיון בשיטה שאינה "דוחסת". בקורס בניית ציפורניים יש צורך בהפנמה וניכוס של החומר על ידי התלמידות - תרגול תרגול ועוד תרגול כך שבבית הספר לומדים ומתקדמים בחומר הלימוד ומתרגלים בבית וזה לוקח זמן עד שהתלמידה יודעת ומבינה את מהלך העיניינים ושולטת בהם. אז באמת שאני לא יכולה לומר מה יותר מתאים לך ספציפית. העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא : הכנסי לשיעור ניסיון ותראי אפה את הכי מתחברת.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו