מנורת יו וי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מנורת יו וי
    מאראל
    16/04/2011

אני לומדת ציפורניים ורציתי לשאול ולדעת איזה מנורת יו וי כדאי לקנות בטח של שתי הידיים אבל של איזה חברה הטובה המומלצת?אשמח לתגוובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנורת יו וי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנורת יו וי - תגובה

אילנה כסיף
    19/04/2011

שלום מאראל, מנורת UV ,כמו כל מכשיר חשמלי אחר ,כדאי לקנות במקום שאת מכירה כי אם יש בעיה כדאי שיהיה לך לאן לפנות.
    יש חשיבות לעוצמת הנורות . רצוי שיהיו לפחות 2 נורות במנורה (כי אחרת לא תוכלי לעבוד בג'ל).
    לגבי החברות - מנורות מ"בית טוב " הן יקרות בדרך כלל ועולות מעל 1500 ש"ח שכן הן מאובזרות בכל מיני גדג'טים ( אפשר להוציא את התחתית או להחליף את כל פנים המנורה יש טיימרים , עיצובים מיוחדים ועוד) מנורות סטנדרטיות של 36 ואט (שזה מה שאני ממליצה) עולות בסביבות ה 300 ש"ח והן טובות לעבודה בג'לים השונים.
    חשוב לדעת שיש להחליף נורות אחת ל 3 חודשים אם את עובדת בג'ל באופן קבוע. כי התדר שלהן יורד עם הזמן.(אם את עובדת מעט את יכולה להחליף אחת לשישה חודשים)
    בהצלחה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנורות?????

הדר
    29/12/2012

שלום רב
    אני בונה ציפורניים לעצמי כבר שש שנים. למדתי.
    הציפורניים שלי לא נופלות אך אם אני בונה למישהי אחרת הן לא מחזיקות מעמד.
    גם הלקים והמדבקות לא מחזיקים מעמד. אמרו לי שכדאי להחליף מנורה כי שלי כבר ישנה. מה עדיף UV או LED
    36W או 54W אם כבר משקיעים אז...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אילנה ..גם לך חג שמח

מאראל
    25/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו