בניית ציפורניים עם אקריל ובאבקות של IBD

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים עם אקריל ובאבקות של IBD
    אילנה כסיף
    01/05/2011

שלום יש לי שאלה חשובה נורא,
    התחלי לעסוק בבניית ציפורנים לא מזמן
    אני משתמשת בנוזל אקריל ובאבקות של IBD
    אני מכינה את הציפורן לבניה דוחפת עור מורידה עור מחטא את הידיים משייפת את הציפורן הטבעית ושמה פריימר..מתחילה לבנות את הבניה עם טיפס וללא טיפס..בתבניות שונות..
    אני מסיימת עם הבניה ואני משייפת עם פצירה ליד הקוטיקולה ובכלל את הציפורן הבנויה..לאחר מכן מקשטת ושמה סילר, אני לא עולה עם הסילר על העור!
    הבעיה היא שהציפורניים לא מחזיקות מעמד יותר משבועים..
    וזה לא רק ללקוחה אחת זה לכולן
    אני לא מבינה מה לא בסדר עם העבודה..
    האם השלבים נכונים?
    מקווה שתעזרו תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    02/05/2011

כנראה שיש בעיה במבנה הציפורן הבנויה. האם הציפורניים נשברות באמצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית בנייה

אנונימית
    02/05/2011

הציפורניים לא נשברת באמצע הן פשוט נופלות!! ומדובר בכמה לקוחות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית בנייה - תגובה

אילנה כסיף
    09/05/2011

את מדביקה טיפסים או בונה בתבניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    09/05/2011

לפעמים בונה עם טיפס ולעפמים עם תבנית-בשני הדרכים הציפורנים נופלות מהר מאוד-ואני לא מבינה למה כי החומרים מאוד טובהים של IBD אני שמה מחטא את הידים מנקה עור-שמה פריימר אני חושבת שהבעיה שלי היא עם הסיגרות אני לא בטוחה שאני עושה אותן נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

אילנה כסיף
    19/05/2011

לפי התאורים שלך את עובדת נכון. האם יש התרוממויות? כי יש אז יתכן שהבעיה היא בהנחת החומר - בתהליך הבניה עצמו. נסי לשים פריימר חומצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    20/05/2011

אני שמה פריימר חומצי-יכול להיות שזה בהנחת החומר או בסגירות לדעתי-אני מניחה כדור אחר כדור לוחצת על הכדור כדי שהחומר "ידבק"-ובסגירות אני עוברת עם פצירת בננה באיזור הקוטיקולה ואם צריך אז גם במכונה-ועדין כל הציפורניים נופלות!!!אני לא עולה עם הסילר על העור וגם לא עם האקריל אז מה יכולה להיות הבעיה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אילנה כסיף
    21/05/2011

על פניו הכל נכון. האם את יכולה לצרף תמונה של ציפורן בנויה שעשית? אני צריכה לראות אותה מכל הכיוונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא בחומרים שלך

all4woman
    22/05/2011

לא יכול להיות שאת עובדת עם חומרים איכותיים וכל הציפורניים נופלות לך..

אז יש 2 אופציות שאני אישית יותר מסתמכת על השנייה.
    או שיש לך בעיה בהבנה איך עושים בנייה נכונה שגורמת לכל הציפורניים של הלקוחות ליפול.
    או, שהחומרים איתן את משתמשת פשוט לא איכותיים.
    ממי את קונה את החומרים? מסוכן שטח? האם המקור שממנו את קונה הוא אמין? לא מספיק שם של חברה ומותג.. חשוב שמי שמוכר את החומרים לא מערבב אבקות והופך מוצר איכותי לזבל..

תנסי לעבוד עם אבקה אחרת, שימי פריימר איכותי, נוזל איכותי , אבקה איכותית . ממקור מוסמך, שאת מכירה ויודעת שהם אמינים.
    אם אחרי שבוע-שבועיים תקבלי אותן תוצאות כנראה לך יש בעיה בבנייה עצמה ואת צריכה לעבוד על זה עם אשת מקצוע.

אני חושבת שהבעיה לא נמצאת בך..
    אני אישית מכירה עשרות בונות שהייתה להן את אותן הבעיות וכמובן שהסיבה לכך היא חומרים פגומים ולא איכותיים.

בהצלחה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לידי תלתל
    23/05/2011

אני עובדת עם חומרים איכותים אני קונה אותם מבונת ציפורניים ידועה בעיר שאני גרה בה-אני עובדת בידיוק לפי השלבים שלימדו אותי-אני גם לקחתי קורס לשיפור בניה ועדין יש בעיה והן נופלות-אני העלה מחר תמונות של אחת הלקוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנייה

טליה
    26/05/2011

יתכן שאת לא מכינה נכון את הציפורן ( הטיפס ) או שאת מורחת חומר על העור .
    לעיתים אנחנו מדביקות טיפס והטיפס נוגע בעור ועלינו לשייף ולהתרחק מהעור .
    שאת מדביקה טיפס ומורידה מדרגה , שייפי את הצדדים עד שזה יראה כאילו אלו הציפורניים שלה .
    החומרים מעולים ! אין על IBD !! כל מוצר ומוצר של IBD עושה פלאים לתחום הציפורניים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו