בנייה והדבקה של ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנייה והדבקה של ציפורניים
    טל
    29/12/2007

1. אני אשמח לדעת מה ההבדל בינהם, ומתי מומלצת כל שיטה.
    2. בנוסף- יש לי בעיה קשה של התפצלות הציפורניים ולכן אני לא מצליחה לגדל אותן, אני עובדת עם אנשים ועם הידיים כל היום וזה מאוד לא נעים- מה השיטה שמומלצת עבורי? אם בכלל אפשר לעשות משהו עם ציפורניים מפוצלות....
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורנים מפוצלות

אילנה כסיף
    30/12/2007

ערב טוב טל,י מאד ממליצה ראשית ולפני הכל על טיפול המניקור המסורתי. בטיפול זה מטפחים אחת לשבוע את עור כפות הידים ואת הציפורנים. כמובן שיש המשך טיפול בבית המשלב קרם ידים ומחזק ציפורנים ושמן הזנה אותם עליך למרוח מדי יום. "הבעיה " בשיטה זו היא משך הזמן עד לתוצאה הרצויה. אם את רוצה ציפורנים יפות ומהר לכי על בניה.יש היום טכניקות עבודה שאינן פוגמות בציפורן הטבעית ונראות נפלא. על הדבקה אני לא ממליצה משום שזהו פתרון טוב למספר ימים והוא מאד מזיק לציפורן הטבעית ואינו נראה יפה.
    במידה ואת מתלבטת עדיין ולמרות תשובתי כיבתי לי ואנסה להיות יותר מדויקת.
    בהצלחה,
    אילנה כסיף, מומחית לבניית צפ]ורנים- נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

טל
    01/01/2008

אני כבר כל כך מיואשת ממצב הציפורניים שלי... לא אכפת לי שיקח זמן.
    אני כבר למעלה משנה מורחת מדי לילה קרם ידיים ומחזק ציפורניים(לדעתי ניסיתי את כולם...)
    אני גרה ברעננה- יש לך המלצה למישהי באזור שיכולה לעזור לי?
    בנוסף- אני אשמח לשמוע קצת יוצר על בניה- אין לי מושג מה זה, ואיך זה משמר את הציפורן הטבעית?
    ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו