עיקור כלים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• עיקור כלים
    אנונימית
    09/05/2011

שלום בנות-אני עושה כרגע קורסים לנית ציפורנים ולא הבנתי מה זה בידיוק עיקור כלים-מישהי יכולה להסביר לי ?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקור כלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקור כלים - תגובה

אילנה כסיף
    09/05/2011

עיקור וחיטוי כלים הם א-ב בעבודה שלנו. מאד חשוב שתביני את התהליך כדי שחלילה לא תעבירי מחלות. גשי למורה שתסביר לך ביסודיות את החשיבות והתהליכים.
    בעקרון חיטוי הינו השמדה חלקית של בקטריות ניתל לעשות זאת למשל בשטיפה עם מים וסבון או לכוהול (אם את רוצה לחטא את ידייך בין הטיפולים למשל). עיקור הינו השמדה מלאה של כל הבקטריות. בסוף תהלך זה אין בקטריות על המכשירים. עיקור ניתן לבצע אך ורק בחום של 110מעלות לפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    09/05/2011

יש לי מכשיר-שפועל על 95 אחוז אלכוהול שממנו נדלק אש ואני מעיברה בו ככה את הכלים-האם זה נחשב לעיקור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו