ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג'ל
    לירי
    11/05/2011

שלום,
    מאחר ויש לי ציפורניים דקות, המליצו לי לנסות את שיטת הג'ל.
    עד היום תמיד עשיתי מניקור רגיל והמטרה שלי היא מראה נקי ומסודר (אורך הציפורן לא מעניין אותי).
    מבדיקה שעשיתי הבנתי שיש מס' סוגי ג'ל, אני אשמח לדעת מה הטיפול שהכי פחות מזיק לציפורן הטבעית, מה בעצם ההבדל בין ibd לביו-סקלפצ'ר, האם משייפים את חלקה העליון של הציפורן? האם כאשר צריך לחדש את הג'ל ממיסים הכל ומתחילים מהתחלה או שעושים מילוי? אני אשמח אם תעשו לי סדר בנושא לפני שאני מתחילה - יש לי אפשרות ללכת למישהו שעובדת עם ibd או מישהי עם ביו-סקלפצ'ר או מישהי עם opi. הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל - תגובה

אילנה כסיף
    12/05/2011

שלום לירי, יש המון חברות שמייצרות ג'לים לציפוי הציפורניים. החומר שכושר ההצימדות שלו הוא הטוב ביותר נקרא AXXIUM. היתרון שלו הוא בהרכבו הכימי שמתנהג בדיוק כמו הציפורן הטבעית ולכן הוא לא מתקלף ועמיד שבועיים ויותר.
    אין נזק בשימוש בכל מוצרי הג'ל הללו (מכל המותגים) משום שאין שיוף על הציפורן הטבעית אלא ממיסים בחומר מיוחד ומורחים מחדש. בדיוק כמו לק.מה שחשוב שתדעי שבאקסיום יש אפשרות למצוא לק בצבע זהה לזה של הג'ל לצורך תיקונים קטנים או מריחת לק זהה ברגלים.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו