בנייה בטבילה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנייה בטבילה
    יערה
    21/05/2011

אני חדשה בתחום הצפורניים ומעדיפה את שיטת הטבילה.. עשיתי לעצמי בנייה כמה פעמים (לפני הלקוחות) ואחרי שבוע וחצי בערך יש לי כבר צמיחה של הצפורן, והצפורן כבר לא נראית ככ יפה.. היא מעט מתרוממת למרות שאני מקפידה מאוד לא לעלות על העור ונוצרים בה "חורים" ליד הקוטיקולה כאילו החומר נסדק..השאלה היא מה אפשר לעשות כדי שהצפורן תראה עדיין יפה אחרי שבוע..האם אפשר לשים בבנייה או במלוי שכבה אחרונה של ג'ל(עם מנורת uv) כדי שיצא יפה ויחזיק מעמד?
    (אני יודעת שאפשר לשלב אקריל לשיטה המשולבת אבל הריח חונק אותי)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנייה בטבילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנייה בטבילה - תגובה

אילנה כסיף
    22/05/2011

שלום לך אישה יפה :) את כניראה עדין עולה על העור וזו הסיבה ששיש לך התרוממויות. תנסי לשים במריחה את הדבק תחילה במרכז הציפורן ורק אחר כך קרוב לקוטיקולות. זה ימנע ממך להגיע עם הרבה דבק למקומות הרגישים.
    את בהחלט יכולה לשים ג'ל או סילר אבל להערכתי זו לא הסיבה ולכן היתי מציעה לך לשפר קודם מיומנות בסיסית ורק אחר כך להוסיף סילר כי גם הסירל ,אם לא נמרח נכון , יכול לגרום להתרוממות ואז באמת לא נדע מה הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה..אנסה..

יערה
    22/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו