בניה בטיפ פרנץ

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניה בטיפ פרנץ
    שני
    01/01/2008

אילנה שלום

רציתי לשאול לגבי בניה בטיפ פרנץ

קודם כל כשאני עושה את הבניה בשיטה משולבת טבילה ו אקריל למעלה כמה שכבות מכל שיטה אני אמורה לעשות??
    ואותה השאלה כשאני אמורה לעשות מילוי??

בנוסף רציתי לדעת כשהציפורן גדלה ורוצים לשייף ולקצר את הציפורן איך נעשה הדבר??? מה קורה עם הטיפ פרנץ?? יש לעשות חדש?? משייפים את הכל??

אשמח לשמוע תשובתך, זה יעזור לי מאוד

שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניה בטיפ פרנץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה בורוד לבן PINK AND WHITE

אילנה כסיף
    01/01/2008

ערב טוב שני,
    בניה בטיפסים לבנים אינה משנה את טכניקת העבודה שלך.
    אם הדבקת טיפס לבן כדי ליצור את החייכן של הציפורן אין לשייף לגובה אפס ויש למלא את החומרים כפי שאת רגילה. מכיוון ששאלת על טבילה ואקריל אז מה שעליך לעשות הוא :
    בבניה לטבול 3 פעמים בדבק ובאבקה ולסגור עם נוזל אקריל.
    במילוי, כאשר הפרנצ' זז מהמקום בשל צמיחת הציפורן, יש לשייף את הציפורן לגובה אפס ואז עומדות בפנייך שתי אופציות :1) למרוח פרפקט לבן כדי לצייר את פרנצ' ואז טיבלי פעמיים בדבק ואבקה וסגרי בנוזל אקריל. 2) מירחי דבק על כל הציפורן, כעת טיבלי את הקצה החופשי באקת טיפקס לבנה כדי ליצור את החייכן- (צריך קצת לשחק עם האצבע כדי שהפרנצ' יצא מדויק) ואז טיבלי את האצבע באבקת אקריל ורודה חיזרי שוב על פעולה זו וסגרי עם נוזל אקריל.
    בהצלחה.
    תכתבי לי איך הצליח לך.
    אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    03/01/2008

הי אילנה, תודה רבה על התשובה המדוייקת, אני אעכן אותך איך יצא לי.

חשבתי שאם רוצים לחזור אחר"כ לטיפ פרנץ, אז יש לעשות סט חדש?? לא??, כי הכל זז ומתקצר
    עם הזמן
    ושוב תודה , שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך לבנות סט חדש רק ל"שפץ"

אילנה כסיף
    05/01/2008

כל שאת צריכה לעשות זה לבנות או לצייר את הפרנץ מחדש בזמן המילוי. אם החלטת לבנות עליך למלא מילוי בלבן את החלק של הפרנץ' ומילוי בודור את החלק של הצמיחה ליד הקוטיקולה.ואז את יכולה לצפות את הכל בשקוף כדי לחזק מבנה.
    שמחה שיכולתי לעזור.
    שבת שלום
    אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו