מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניה בטיפ פרנץשני01/01/2008
אילנה שלום
רציתי לשאול לגבי בניה בטיפ פרנץ
קודם כל כשאני עושה את הבניה בשיטה משולבת טבילה ו אקריל למעלה כמה שכבות מכל שיטה אני אמורה לעשות??
ואותה השאלה כשאני אמורה לעשות מילוי??
בנוסף רציתי לדעת כשהציפורן גדלה ורוצים לשייף ולקצר את הציפורן איך נעשה הדבר??? מה קורה עם הטיפ פרנץ?? יש לעשות חדש?? משייפים את הכל??
אשמח לשמוע תשובתך, זה יעזור לי מאוד
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בורוד לבן PINK AND WHITE
אילנה כסיף01/01/2008ערב טוב שני,
בניה בטיפסים לבנים אינה משנה את טכניקת העבודה שלך.
אם הדבקת טיפס לבן כדי ליצור את החייכן של הציפורן אין לשייף לגובה אפס ויש למלא את החומרים כפי שאת רגילה. מכיוון ששאלת על טבילה ואקריל אז מה שעליך לעשות הוא :
בבניה לטבול 3 פעמים בדבק ובאבקה ולסגור עם נוזל אקריל.
במילוי, כאשר הפרנצ' זז מהמקום בשל צמיחת הציפורן, יש לשייף את הציפורן לגובה אפס ואז עומדות בפנייך שתי אופציות :1) למרוח פרפקט לבן כדי לצייר את פרנצ' ואז טיבלי פעמיים בדבק ואבקה וסגרי בנוזל אקריל. 2) מירחי דבק על כל הציפורן, כעת טיבלי את הקצה החופשי באקת טיפקס לבנה כדי ליצור את החייכן- (צריך קצת לשחק עם האצבע כדי שהפרנצ' יצא מדויק) ואז טיבלי את האצבע באבקת אקריל ורודה חיזרי שוב על פעולה זו וסגרי עם נוזל אקריל.
בהצלחה.
תכתבי לי איך הצליח לך.
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים - נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שני03/01/2008הי אילנה, תודה רבה על התשובה המדוייקת, אני אעכן אותך איך יצא לי.
חשבתי שאם רוצים לחזור אחר"כ לטיפ פרנץ, אז יש לעשות סט חדש?? לא??, כי הכל זז ומתקצר
עם הזמן
ושוב תודה , שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לבנות סט חדש רק ל"שפץ"
אילנה כסיף05/01/2008כל שאת צריכה לעשות זה לבנות או לצייר את הפרנץ מחדש בזמן המילוי. אם החלטת לבנות עליך למלא מילוי בלבן את החלק של הפרנץ' ומילוי בודור את החלק של הצמיחה ליד הקוטיקולה.ואז את יכולה לצפות את הכל בשקוף כדי לחזק מבנה.
שמחה שיכולתי לעזור.
שבת שלום
אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)