מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזק ציפורניים OPIהילה03/06/2011
שלום בנות לאחר חיפוש אחר מחזק הציפורניים שבאמת עושה את העבודה
ומניסיון כל סוגי המחזקים הקיימים אני חייבת לציין כי רק תפוח או מחזק הציפורניים שרוקחים לבתי מרקחת שאומנם לי הוא מכאיב בהתחלה וגודל מתחת לציפורן שיכבת עור אינני יודעת מדוע אבל הם היחידים שתורמים משהו לבעלות ציפורניים דקות כמו שלי .בהמלצת הפורום הזה ואחרים הדנים בנושא רכשתי את NAIL ENVY וכגודל
הציפייה כך גודל האכזבה עשיתי את הטיפול במדוייק כפי שרשום בהוראות
פרט לכך שהציפון הצהיבה מעט אין כל שיפור הציפורן איננה חזקה יותר גם לאחר
שבוע של שכבות רצוף ,לאחר המקלחת הם מתרככות כאילו לא כלום
לסיכום לא שווה 142 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים OPI - תגובה
אילנה כסיף05/06/2011שלום הילה, אם האכזבה מנייל אנבי היא בגלל שהציפורניים רכות לאחר מקלחת הרי שפספסת את הנקודה. הציפורניים סופחות מים ומתרככות אחרי מקלחת זו עובדה ידועה. אבל במבחן התוצאה - הציפורניים חזקות יותר ואכן משתקמות.
לא ברור לי למה הצהיבו לך הציפורנים - אין תופעה כזו .
יכול להיות שההוראות שקיבלת לא היו מדויקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי OPI לא מחזק ללא קשר
הילה05/06/2011להתרככות הציפורן לאחר שימוש במים הוא פשוט לא מחזק
אם את יכולה להמליץ על משהו שבאמת מחזק חוץ ממה שציינתי אני אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק - תגובה
אילנה כסיף06/06/2011מניסיוני זהו המחזק הטיפולי הטוב ביותר. את יכולה בהחלט להמשיך להשתמש בתפוח או במחזקים אחרים מבית מרקחת. אגב, גם לנייל סטודיו יש מחזק לא רע.
בהצלחה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק - תגובה - תגובה
איילה עובד15/06/2011הי הילה..
קראתי את ההתכתבות וחבל לי שהתאכזבת מהנייל אנבי..
זהו אחד המחזקים היחידים בעולם שאני באמת מאמינה בו וראיתי תוצאות מדהימות ..
ההוראות שימוש מאוד חשובות להצלחתו ואם תרצי שאסביר לך שוב איך להשתמש בו את מוזמנת לרשום את המייל ואשלח לך הוראות כתובות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)