האם ללמוד בניית ציפורניים שוב?..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• האם ללמוד בניית ציפורניים שוב?..
    אלינור
    26/06/2011

היי רציתי לשאול אני למדתי בנייל סטודיו בניית ציפורניים ועדיין לא התחלתי,
    כי חסר לי קצת מיומנות, האם כדאי לי ללמוד שוב?
    או לבוא לשיעורי חיזוק?
    ואיך אני יכולה לשווק את עצמי בהתחלה?
    האם לפרסם בניית ציפורניים בחינם?..
    תודה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ללמוד בניית ציפורניים שוב?.. - תגובה

אילנה כסיף
    26/06/2011

שלום אלינור, מקצוע בניית הציפרניים הוא מקצוע טכני ולכן נדרש רצף של תרגול. לא יתכן שאינך זוכרת כלל אף שיטת עבודה. חיזרי לשולחן התירגול והתחילי, כמו בקורס, עם יד או אצבע אימון אחר כך עשי לעצמך ואז לחברה או למישהו קרוב כדי לראות שאין בעיות. רק כשתרגישי שאת אכן יודעת קבלי לקוחות.
    את כמובן מוזמנת להצטרף להשתלמויות ולשיעורים הפתוחים שמתקיימים ברחבי הארץ כדי להתעדכן בדברים חדשים או כדי להזכר בדברים ששכת.
    לגבי שיווק ופרסום - יש קורסים שמפעילים בסניפים השונים בנושא זה ואת כמובן מוזמנת להצטרף. כידוע לך, בוודאי, קשה עד בלתי אפשרי להסביר טכניקות של שיווק ומכירה בפורום של מספר שורות.ומכיוון שזהו נושא חשוב מאד בחיי המקצוע חשוב להקדיש לכך מחשבה וזמן כדי ללמוד מיומנות חשובה זו.
    לגבי החינמים- אני לא בעד חינמים. מה שנותנים חינם שווה חינם. לכן לפני שאת מקבלת לקוחות אנא שפרי מיומנות כדי שתוכלי להתפרנס.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ללמוד שוב בניית ציפורניים?

אלינור
    28/06/2011

היי אילנה...
    תודה רבה לך על המענה, מאוד שמחתי לקרוא את מה שרשמת לי,
    אני מבטיחה להשקיע יותר ולהתמיד ...
    ואז רק לשווק את עצמי..
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו