מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי מכה, אולי פטרת בציפורן ?לירון06/03/2017
שלום לך , אני קצת לחוצה ומקווה שהמצב של הציפורן הפיך ( מתנצלת מראש על התמונה )
לפני כמה חודשים כנראה שקיבלתי מכה בציפורן ונהיה לי כתם שחור חזק מתחת לציפורן .
עם הזמן הציפורן פשוט התפוררה לי וכרגע היא במצב כזה.
זה פטרת ? זה הפיך ? הציפורן לא תצמח יותר ?
הבנתי שאני יכולה לעשות בנייה לציפורן אבל שהפידוקריסטית חייבת להשאיר טיפה מהציפורן המקורית שיהיה על מה להדביק .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרי מכה, אולי פטרת בציפורן ?
אילנה כסיף07/03/2017הי לירון,
דווקא אחלה תמונה:) ראשית כל, אל תרוצי לעשות בניה לפני שהציפורן מחלימה שכן, המצב יכול להחמיר בגלל הבניה.
תני לציפורן הזדמנות להתחדש ולצמוח.
בואי נקווה יחד שהמכה לא היתה בשרש הציפורן ושהיא תצמח באופן תקין.
צריך סבלנות, כי הציפורן צומחת מאד לאט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)