זילי אם תוכלי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זילי אם תוכלי בבקשה
    דור
    30/06/2011

להפנות את תשומת ליבך לשאלתי לגבי איבוד הריסים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זילי אם תוכלי בבקשה

הוספת תגובה

• זילי אם תוכלי בבקשה - תגובה

זילי אורבך
    04/07/2011

שלום,
    בגלל שמדובר בריסי העין והקירבה לעיניים, יש בעיה למרוח תכשיר מעודד צמיחה באזור. תכשיר כזה חייב להיות סטרילי.
    התכשירים הקיימים בשוק אינם סטריליים ומיועדים בעיקר לקרקפת.
    אני ממליצה לפנות לרופא עור ולהתייעץ בנדון.
    ייתכן שהבעיה תחלוף עם הזמן, אם הסתיימו הטיפולים שגרמו לכך.
    במקביל, אפשר לנסות להשתמש בתכשיר הומיאופתי לעידוד צמיחת השיער ובתוספי מזון המכילים ויטמינים חיוניים לשיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנת לי כבר את התשובה הזאת

דור
    10/07/2011

קיבלתי את אותה תשובה בהודעות הקודומות..ולא קיבלתי מענה על שאלותיי שם..אם תוכלי לענות עליהם בהקדם אודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנת לי כבר את התשובה הזאת - תגובה

זילי אורבך
    10/07/2011

שלום דור,את הצמחים ניתן לרכוש בבתי מרקחת ובבתי טבע.לחלוט 1 כף צמחים בכוס מים רותחים, להשרות 10-20 דקות,לסנן ולהרעיב הריסים. לאחר מכן מומלץ למרוח סמן ויטמין E טהור ללא ריח או שמן אתרי. מלבד הטיפול החיצוני בבעיה מומלץ לשלב תזונה נבונה ותוספי מזון לשיפור זרימת הדם לאזור הריסים.יש ויטמינים לעיניים. תמצא אותם בבתי מרקחת, ברשתות הפארם ובבתי טבע. בעיקר בטא קרוטן ולוטאין שמקורם בירקות כתומים ירוקים ואדומים וכן בפירות.שתיית מים חשובה מאוד לפחות 1 כוס כל 2-3 שעות. מומלץ לבקר אצל רופא על מנת לשלול מחלות זיהומיות או תסמינים אחרים.טיפול ביתי או טבעי אינו מחליף טיפול רפואי אלא משלים אותו.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תשובתך

דור
    11/07/2011

האם אני יכול להשתמש בשמן שקדים או שעדיף רק שמן ויטמין E?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו