מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי ריס שנשרדור12/07/2011
האם ריס שנושר בד"כ צומח אחד במקומו או שנשאר כך? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי ריס שנשר - תגובה
זילי אורבך12/07/2011שלום יסמין,
באופן עקרוני שערה שנושרת אמורה לצמוח מחדש. השערה בנויה מחומר קשיח הנקרא קרטין, הצומח מתוך זקיק השערה כלפי מעלה. כל זקיק עובר מחזורים של מנוחה וצמיחה.כל זקיק מחובר לבלוטת חלב המפרישה חומר שומני על השערה הצומחת.לעיתים פעילות יתר של בלוטת החלב גורמת לסתימת הזקיק ולנשירת השערה. גם מתיחת יתר ומשיכת יתר של השיער באזור גורמת לנשירתו.
במידה ונוצרה צלקת באזור צמיחת השערה כתוצאה מפציעה, כוויה, קרינה וכו' השיערה לא תצמח יותר.
אני ממליצה לנקות את הריסים בתכשירים המתאימים לניקוי עיניים,יש מגבונים מיוחדים לאזור העיניים, המסייעים למניעת הצטברות שומן ולכלוך בזקיקי הריסים.
אפשר לעשות קומפרסים עם חליטת פרחים וצמחי מרפא כמו קמומיל, סרפד, מרווה .
אם הנשירה מקומית וכרונית, גשי לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד משהו
דור25/07/2011מאיפה אני משיגה את המגבונים
לניקוי העיניים ומה שמם של המגבונים שאני אדע כיצד לקנות.. ואיך איך אני עושה את הקומפרסים?
תודה מראש........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד משהו - תגובה
זילי אורבך26/07/2011שלום דור,
את המגבונים ניתן להשיג בבתי מרקחת וברשתות הפארם. פשוט יש לבקש מגבונים לעיניים בשם Eye Care.
את הקומפרסים עושים כך: חולטים 1 כפית גדושה של צמחי מרפא לשטיפת עיניים
( פרחי קלנדולה, אאופרזיה, קמומיל, עלי פטל אדום, זרעי שומר וכו') בכוס מים רותחים. משרים כ 20 דקות, מסננים ושוטפים את העיניים. יש גם כוסית שטיפה המותאמת לשטיפת עיניים ( ניתן לרכוש אותה בבתי מרקחת והפארם). ממלאים את הכוסית במי השטיפה, ומעפעפים לתוכה. בכל פעם יש לחטא את הכוסית היטב עם מים רותחים, ולהחליף את מי השטיפה מחדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)