עייפוווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפוווווו
    אחת
    20/07/2011

הי אני לוקחת 40 מ"ג ציפראמיל לOCD (ממשפ' SSRI)
    לצד השפעתו החיובית של הכדור ישנה גם תופעת לוואי של עייפות המתלווה אליו.
    בנוסף אני צמחונית כך שיכול להיות שזה קשור (לוקחת בי 12 אבל כנראה לא נספג מספיק)

יש לך המלצה לצמח/תוסף/מה שלא יהיה שאני יכולה לקנות בבית מרקחת ולקחת על בסיס יומי.
    רק לא השיטאקר, כי הוא עולה כמו דירה בערך:)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפוווווו

הוספת תגובה

• עייפוווווו - תגובה

זילי אורבך
    21/07/2011

שלום,
    לעייפות את יכולה לרכוש צמחים כמו רוזמרין, גינסנג סיבירי, ג'ינקו בילובה, אספסת, קינמון, שיבולת שועל.
    תוכלי לבחור באחד הצמחים או בחלק מהם. או בצורת חליטה, שבה את משרה 1 כפית גדושה של הצמח בכוס מים רותחים למשך 20 דקות ויותר, מסננת ושותה.
    ניתן להשיג מיצוי צמחים באלכוהול (טינקטורה). המינון למיצוי הוא 20-40 טיפות במשקה 1-3 ביום ולפי הצורך.
    את יכולה לרכוש אצה כחולה ירוקה. היא טובה לעייפות ועשירה באנזימים ויטמינים ומינרלים.
    רצוי שתבדקי אצל רופא מה סיבת העייפות. בדקי חוסרים תזונתיים. בדקי אם זה קשור לתרופה. לעיתים העייפות היא גם נפשית וגם פיזית. הרבי בשתיית מים. הפחיתי את צריכת הסוכר הלבן המעובד. אכלי פירות וירקות טריים,
    דגנים מלאים , קטניות ונבטים וזרעים ואגוזים, הם מקור לאנרגיה צרכי כמה שפחות מזונות מעובדים ופחמימות ריקות. הם גורמים לישנוניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו