מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול החדרת חמצן לפניםעינת12/08/2011
לד"ר קובי שמיר שלום וברכה!
אני בת 26, מדי קיץ נוספות לי עוד ועוד נקודות חן בפנים ובשאר הגוף. סבביב העיניים - עיגולים שחורים ובנוסף בצידי הפנים, מאיזור עצם הלחי כלפי מעלה יש מעין פפילומות שטוחות- מעט בולטות בצבע אפרפ (לא עברתי אבחנה של רופא עור, אבל כך זה נראה לי). הייתי במכון קוסמטיקה והומלץ לי על סדרת טיפולים של ד"ר לידיה דיינוב הכוללת החדרת חמצן לעור ופילינגים. שאלתי היא, האם החדרת חמצן בכלל יעילה או שהיא אפילו יכולה להזיק (מבחינת רדיקלים חופשיים וכד'). ומה לדעתך ניתן לעשות לשיפור המצב? תודה רבה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול החדרת חמצן לפנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/08/2011עינת שלום.
איני מכיר את החברה שציינת ולכן לא אוכל להיתייחס לנושא.
לשאלתך השנייה.
תכונות הריפוי של החמצן ידועות מזה שנים בעולם הרפואה, וסגולותיו הייחודיות כמרפא, מחטא ומצעיר הפכו אותו לחלק בלתי נפרד מטיפולי היופי המובילים. ככל שעולמנו מתמלא במערכות מיזוג, במכוניות, בפיח ובעשן, כך מתמעטת כמות החמצן המגיעה לגופנו. למחסור בחמצן יש השלכות שליליות על פעולתו התקינה שלהגוף. שאיפת חמצן יכולה להשפיע על כל המערכת החיסונית ולנטרל את ההשפעות המזיקות. שילוב של חמצן עם טיפול פילינג מגביר את אפקטיביות הטיפול.
בשוק קיימים טיפולי חמצן נוספים כמו תאי חמצן בלחץ גבוה , והמטרה של כולם היא שהחמצן ייספג ברקמות. מלבד תאי הלחץ, אין מחקרים שמוכיחים שחמצן יכול לחדור מבחוץ, למרות שאין עוררין על כך שחמצן טוב לעור. בכל מקרה, כדי לראות תוצאות משמעותיות יש לערוך סדרת טיפולים".
איך זה עובד: מכשיר שמחולל חמצן מתיז על עור הפנים חמצן בריכוז גבוה, בשילוב תמיסה סטרילית
תמיסה סטרילית מסיסה במים מוכנה להחדרה בשיטת ההידרומזותרפיה, התמיסה יוצרת פעילות אנטי אוקסידנטית ובעלת סגולות ריפוי ייחודיות, מרגיעה ומסייעת ביצירת פיברובליסטים ברקמת החיבור. לעתים משולב הטיפול בויטמין C עם מים פיזיולוגיים, חומצה האילרונית, אלוורה, למשך כעשרים דקות.
הטיפול דורש מיקצועיות וניסיון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)