ויטמין C

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין C
    נועה
    14/08/2011

יש לי אסטר ויטמין C טבליות, אם אני תוכנת את הטבליות לאבקה האם ניתן להוסיף את האבקה לקרם פנים שהכנתי?
    ואם כן, האם זה יהיה אפקטיבי?

תודה
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין C

הוספת תגובה

• ויטמין C - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    23/08/2011

נועה שלום
    ניתן היום למצוא ויטמין C בקרמים, סרומים ומדבקות. מכל הצורות של הויטמינים נמצא שחומר הנקרא magnesium ascorbic phosphate הוא היציב ביותר. כל התחומים המכילים ויטמין C רגישים לאור שמש ולכן צריכים להימכר בבקבוקים אטומים לאור
    מחקר על אחת הפורמולות של הויטמין - L-ascorbic acid הראתה שכ 20 אחוזים מהחומר בתכשיר חודרים לתוך העור. החדירה לעור עולה באופן משמעותי לאחר קילוף עדין של העור או microdermabrasion.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום!!!

דליה
    01/11/2011

אני מורחת כל בוקר לימון על הפנים וזה ממש נפלא!!!! איך ניתן להשיג הידרוקינון 4%??
    יש לך איזה טיםים נופים להצערת העור???? אני בת 62 ומודה לך מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום!!! - תגובה

זילי אורבך
    01/11/2011

קרם הידרוקינון 4% נמכר בבתי מרקחת ללא מרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו