מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוםנועה08/09/2011
אני מעוניינת להכין סרום שכולל ויטמין C, E וחומצה אלפא ליפואית
שאלתי היא :
עם איזה שמן מוליך כדאי לי להכין את הסרום? ואילו כמויות עליי להוסיף מויטמין C,E, וחומצה אלפא ליפואית כדיי שהסרום יהיה אפקטיבי?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום - תגובה
ד''ר קובי שמיר08/09/201150 גר' קרם ג'ל
אני ממליץ לך להשתמש בקרם ג'ל שממנו ניתן להכין גם סרום.
להלן מספר שמני שתוכלי להישתמש גם כבסיס:
שמני נשא:
שמן נבט חיטה : אנטי אוקסידנט, ולכן הוא PRESERVATIVE טוב, טוב לעור יבש. מונע חימצון, עשיר בויטמין E.ו B .
לא משתמשים במצבים של יתר לחץ דם.
שמן זרעי ענבים: ללא טעם וריח, צהוב בהיר מאוד, המכיל הרבה חומצות שומן בלתי רוויות, אנטיאוקסידנט ואחד מהשמנים הטובים .
שמן שומשום : נספג טוב, טוב לעור רגיש, לכוויות שמש, נשא טוב מאוד לכל השמנים בכל המצבים, בעל איכות מחממת.
יש אנשים הרגישים לשומשום.
הנגזרת הטובה ביותר לקרמים היא טטרה איזו פלמיטאט הכמות המומלצת היא עד 5%.
כעיקרון חומצה אלפא ליפואית
מריחה כמו גופרית וחלקה גם עשוי ממנו ולכן אינו מומלץ בקרם.אם את בכל זאת את מיתעקשת תוכלי לפתוח כמוסה פנימה ולמסח את הריח עם שמן אתרי.
מינונים:
10 טיפות ויטמין E
0.5 מ"ל ויטמין C שומני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום
נועה09/09/2011אני יותר מעוניינת להכין סרום על בסיס שומני לא ג'ל, יש לי ויטמין C שומני נוזלי.
המלצת על שמן נבט חיטה,שומשום ושמן ענבים.
אם איזה שמן נשא הכי כדאי לי להשתמש? (העור שלי הוא מעורב)
כמה גרם שמן נשא אני צריכה להשתמש לכמויות שהמלצת?
כתבת:
10 טיפות ויטמין E
0.5 מ"ל ויטמין C שומני (כמה זה יוצא בטיפות)?
היות ויש לי חומצה אלפא ליפואית נוזלית, כמה טיפות עליי להשתמש?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום - תגובה
זילי אורבך10/09/2011שלום נועה,
שמן בסיס כולל: שמן שקדים, שמן זית, שמן זרעי ענבים, שמן נבט חיטה, וכו'
ויטמין E הוא ויטמין מסיס שמן ואפשר להוסיף אותו בריכוז של 2-5%.
חומצה ליפואית ניתן להוסיף לשמן בריכוז של לפחות 1%.
ויטמין C הוא ויטמין מסיס מים. אם יש לך אותו בצורת שמן. הוסיפי אותו לשמן הסיס בו תבחרי.
ערבבי את כל החומרים לקבלת נוזל והשתמשי בו כסרום נוזלי.
מרחי את הסרום על העור, עסי בעדגינות.
מעל מרחי קרם לחות שיגביר את ספיגת הסרום לתוך העור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום המשך
נועה11/09/2011כתבת 1% חומצה אלפא ליפואית, כמה טיפות זה 1% של חומצה אלפא ליפואית?
כמה טיפות ויטמין C?
כתבת 2-5% כמה זה בטיפות ויטמין E?
העור שלי הוא מעורב, איזה שמן נשא הכי מתאים לי?
כמה מ"ל שמן נשא אני צריכה להשתמש לכמויות האלו כדיי שהסרום יהיה אפקטיבי?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום המשך - תגובה
זילי אורבך11/09/2011שלום נועה
כל 1 מ"ל שווה 20 טיפות בערך. צריך לבדוק כל תכשיר על פי משקל.
לעור שמן משתמשים בשמן זרעי ענבים, או שמכניסים את החומרים הפעילים לג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)