פריחה בעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור הפנים
    בועז
    21/09/2011

שלום רב,

לפני כחודשיים החלה להופיע אצלי פריחה אדומה על הפנים (בעיקר על הלחיים). חשבתי שזו אדמומיות בגלל השמש, אך זו אינה חלפה עם הזמן. יש לציין שאני משתמש קבוע בקרם הגנה וגם בתרחיץ פנים ובג'ל אלוורה (רגיל מהסופר).
    לפני כחודש עלה בי החשד שכל החומרים שאני שם על הפנים הם הגורם לפריחה, בגלל כל המרכיבים המלאכותיים ותזקיקי הנפט המצויים בהם. האם יכול להיות שזו האמת?
    האם עלי להפסיק לגמרי את השימוש בחומרים אלו כדי לוודא את החשד? האם בנוסף כדאי כבר עכשיו לעבור לקוסמטיקה טבעית, שאולי תעזור לדכא את הפריחה?
    יש לציין שאני מאוד רגיש לקרינת שמש, ולכן אני מעוניין להמשיך להשתמש בקרם הגנה - האם יש כזה שאינו גורם לגירויים בעור?

תודה מראש,
    בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור הפנים

הוספת תגובה

• פריחה בעור הפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    23/09/2011

בועז שלום.
    תוכל לנסות לעבור לתכשירים עדינים שניתנים לילדים ותינוקות.
    אני אישית ממליץ על תכשיר שניקרא קמומילה שהוא קרם פנים טבעי ..
    וזהו הרכבו:..
    .
    שילוב של תמציות צמחים ושמנים טבעיים:
    · שמן שקדים טהור, שמן אבוקדו, שמן זית וחמאת שיאה לריכוך והזנת עור עדין.
    · דונג דבורים ולנולין היוצרים שכבת הגנה על העור ומבודדים מפני קור ויובש.
    · תמצית פרחי קמומיל ושיבולת שועל להרגעת עור אדמומי ומגורה.
    · תמציות תאנים להעשרת העור בלחות.
    · אינו מכיל שמנים מינרלים ופרבנים. ללא חומרי צבע, אינו סותם את נקבוביות העור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעור הפנים - תגובה

זילי אורבך
    28/09/2011

שלום בועז,
    על מנת לוודא שאכן הפריחה נגרמה מהתכשירים,יש להפסיק השימוש בהם .פריחה מומלץ לאבחן אצל רופא עור,במיוחד כשהיא כרונית.פריחות הן תסמין למגוון רב של מחלות עור ולכן כדאי שתהיה לך אבחנה מקצועית, והטיפול הן הרפואי והן הטבעי יינתן בהתאם.
    להרגיע את הפריחה והגרד אתה יכול בעזרת מרקחות ביתיות כמו מרקחת מלפפונים, עם שמן לבנדר, פרחי קמומיל,פרחי קלנדולה, נענע וכו.
    אם העור שמנוני יש להימנע מתכשירים שמנוניים. מומלצים תכשירים על בסיס ג׳ל או מים.
    שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו