מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוסמטיקה טבעית בביתטל21/09/2011
שלום,
למדתי קורס מבוא קצר של רוקחות טבעית אך לא קיבלתי תשובה ברורה מהמדריכה לגבי החוקים של משרד הבריאות בנושא, האם אני יכולה להכין לחברותיי ולמכור? חברתי שהשתמשה בקרם רגליים שהכנתי לה סיפרה לחברה אחרת שלה והיא רוצה שאני אכין לה גם כזה קרם, האם זה חוקי למכור לה בעוד אין לי אישור משרד הבריאות? ואם זה חוקי, מתי ומה לא חוקי בנושא של מכירת קוסמטיקה? את מי אפשר לשאול/ עם מי להתייעץ בנושא? אני לא יודעת איפה להתחיל..
אני חושבת אולי להעמיק את הלימודים בנושא אך חשוב לי לדעת את החוקים לפני שאני מתחילה...
בתודה מראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה טבעית בבית - תגובה
ד''ר קובי שמיר23/09/2011טל שלוום
כעיקרון מכירה של תכשירים קוסמטים חייבת אישור של משרד הבריאות .
תוכלי תמיד לפנות לאתר של משרד הבריאות ולברר שם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות
טל23/09/2011כן, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תשובות, התקשרתי ושלחתי להם הודעות ולא קיבלתי תשובות.... אין עוד מישהו שמכיר את החוקים בנושא ויכול לעזור לי?
באיזה איש מקצוע אני יכולה להוועץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקה טבעית בבית - תגובה
זילי אורבך28/09/2011שלום טל,
תמרוקים חייבים להיות מיוצרים במפעל תמרוקים שיש לו רישיון ייצור.
את הרישיון לתמרוק יש להגיש למשרד הבריאות , אגף הרוקחות בירושלים דרך אותו מפעל תמרוקים שתבחרי.
צריך לכתוב בטופס מיוחד את הרכב התכשיר המיועד לייצור, להכין. דוגמא לבדיקה במעבדה מאושרת, לשלם אגרות ולבקש רישיון.
את הקרם או התמרוק רשאי רק מפעל התמרוקים לייצר עבורך לאחר שהוא יקבל את הרישיון. לך אסור לייצר ולמכור.
לתמרוק צריכה להיות תוית תקנית על האריזה.תסתכלי על תמרוקים וקקמים ותראי מה כתוב. לדוגמא כתוב : מיוצר עבור...... ע״י....... ברישיון משרד הבריאות.
יש מספר אוצווה ותאריך פג תוקף.
בהצלחה
שנה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)