נקבוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות
    שרי
    30/09/2011

שלום אינ בת 58 יש לי בעיה לגבי נקבוביות באל שהם מאוד פתוחות ניסיתי כל מיני קרמים וזה לא עוזר. היתי רוצה שתמליץ לי על חומר שאפשר ליקנות בבית מרקחתאו אצל קוסמטיקאיות ועוד בעיה שאני ל פותרת אותה מיזה שנים כתמים בפנים
    שגם היתי רוצה שתמליץ לי קרם תודה מיראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקבוביות

הוספת תגובה

• נקבוביות - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    30/09/2011

שרי שלום.
    תוכלי גם להעזר בקישור הבא:
    http://health.walla.co.il/?w=/5007/1167311

אני אישית חושב לגבי נקבוביות וצלקות שעדיף לטפל באופן מקצועי.
    אבחון מצב העור- ולא רק סוג העור
    1. מצב הזדקנות העור
    2. מצב השכבה הקרנית- האם יש צורך בקילוף בכדי שחומרי לחות יוכלו לחדור לעומק.
    3. מצב נקבוביות על העור וכו- לכל מצב יינתן טיפול שונה ומוגדר אשר יפתור את הבעיה מהשורש.
    4. אבחון בעזרת מיכשור: האבחון הקליני כולל מכשור מיוחד שבעזרתו ניתן לבדוק את מצב העור מבפנים. ניתן לאבחן בצורה מדויקת את מצב העור, מצב הלחות רמת הקולגן ושומן בעור, אבחון נזקי שמש מהעבר וע"י כך ניתן לקבוע תוכנית טיפולים מקיפה ויעילה הדואגת לא רק לסימפטומים .
    הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.

1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, . הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.(אין קסמים בנושא נקבוביות פעורות וצלקות עור).
    2. בנוסף, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
    3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים,רקיחת משחות לשימוש ביתי למניעת תופעות לוואי לתחזוקת הטיפול ולשימור ושיפור התוצאות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו