מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לזילימירה18/10/2011
זילי שלום,
אני בת 19. לפני כשנתיים לאחר ירידה במשקל הפסיק לי המחזור עד עכשיו קיבלתי כדורים לחמישה ימים (שלא עזרו) . הפסקתי לקחת את הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור.
חשוב לי גם לציין שאני נמצאת כעת במשקל תקין.
האם זו תופעה נפוצה?
יכול להיות שנגרם נזק בלתי הפיך מן הדיאטה לפני שנתיים ?
ויותר לא אקבל מחזור באופן טבעי בחיים???
מדוע בעקבות ירידה במשקל מפסיק המחזור...?
האם יש מאכלים שיכולים להחזיר את המחזור..???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לזילי - תגובה
זילי אורבך20/10/2011שלום מירה
במקרה זה אני חושבת שהכתובת היא רופא נשים מוסמך .
אכן , שכיחה התופעה של הפסקת המחזור לאחר דיאטה חריפה וירידה דרסטית במשקל. ישנם כדורי הורמונים לזירוז המחזור וזה מה שקבלת.מאחר והמחזור לא הגיע גשי לרופא והתייעצי .
יש אפשרות לזרז מחזור על ידי צמחים כמו ילקוט הרועים, אנג,ליקה סינית ושיח אברהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)