פיגמנטציה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה בפנים
    אוהב
    26/10/2011

איך נפטרים ממנה?? אני בת 28 וסובלת מפיגמטציה בלחיים ובשפם כבר 4,5 שנים. מה לא ניסיתי?? קרמים,טיפולים,המנעות מקרני שמש,מקדם הגנה ושום כלום. אין תוצאה יש פיגמטציה :\ נמאס לי ואני אובדת עצות. האם יש איזשהי משחה שניתן להכין או לרכוש?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה בפנים

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בפנים - תגובה

זילי אורבך
    26/10/2011

שלום מירב
    קרם הבהרה ניתן לרקוח על פי מרשם רופא עור. ישנם כתמי עור עקשניים ולכן יש צורך להתמיד בטיפול וכמו כן יש צורך בשינוי הרכב הקרם בהתאם לעונות השנה.
    תכשירי ההבהרה מתבססים על חומר שנקרא הידרוקינון בריכוזים משתנים בתוספת חומצה רטינואית , ויטמין c , חומצה קוג׳ית וכו.
    איני יודעת באיזה קרמים השתמשת, בדקי אם היו שם הרכיבים שציינתי.
    המשיכי להימנע מקרני השמש.
    הקפידי על צריכת כלורופיל המצוי בעחים ירוקים ואצות, שתי מים והימנעי מריכוז גבוה של סוכר ומלח במזון.
    מרחי מייק אפ מעל קרם ההגנה.
    בדקי מה מקור הכתמים, האם זה מפצעים, מהריון מגלולות למניעת הריון מכוויות וכו.
    אל תשפשפי את העור ואל תנסי לקלף כתמי עור, פעולה זו רק תחמיר את עומק הכתמים.
    הכיני קומפרס ממיץ עלים ירוקים כמו עלי תרד או עלי סלק בתוספת כפית מיץ לימון לחצי כוס, זה יבהיר מעט.
    מאוד חשוב שרופא יראה את הכתמים בנוסף לטיפולים הביתיים והקוסמטיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך!!

אוהב
    27/10/2011

אם הייתי בקרבת מקום בהחלט הייתי קופצת לביקור !אבל מי יודע אולי ביום מן הימים... :)
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה בפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    27/10/2011

מירב שלום.
    כתמי עור דורשים טיפול יסודי.
    כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
    הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.

1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
    2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
    3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים.
    שימוש תחזוקתי בבית בתכשירים להגנה על העור בהתאם לבדיקת מדדי העור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו