מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות טיבעימורן31/10/2011
רציתי להכין לעצמי קרם לחות מחומרים טיבעיים בכדי שאני אוכל לשלוט בחומרים הכלולים בו. גיליתי שזה לא כזה פשוט ולכן חשבתי להוסיף לקרם איכותי (למשל של חווה זינגבאום) ויטמינים כמו ויטמין A ו- B. האם זה יהיה אפקטיבי?
סיפרו לי שמוכרים "קרם בסיס" שאליו אני יכולה להוסיף את הויטמינים אבל אני לא יודעת אם בקרם בסיס יש חומרים משמרים וכדומה..
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות טיבעי - תגובה
זילי אורבך01/11/2011שלום מורן,
אני לא ממליצה להוסיף ויטמינים או חומרים אחרים לקרם שרכשת.
את יכולה לרכוש קרם בסיס טבעי על בסיס שיאה ללא תוספת מים וללא תוספת חומרים משמרים ולתוכו להוסיף ויטמינים ושמנים אתריים לפי בחירתך.
אם עורך שמן את יכולה לרכוש ג'ל בסיס ולתוכו להוסיף את הרכיבים שתרצי.
ההגדרה " קרם איכותי" היא יחסית.
קראי את הרכיבים שעל האריזה ובדקי היטב.
הרכיב הראשון ברשימה הוא בריכוז הגבוה ביותר והריכב האחרון הוא בריכוז הנמוך ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)