מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשער בלי החומר .P.P.Dעדנה הדר03/11/2011
שלום!
רופאת עור איבחנה שאני אלרגית לחומר P.P.D שנמצא בצבע השיער שאני משתמשת
שאלותי הן:
1. היכן ניתן להשיג צבע לשיער בלי החומר הזה. איזה חנויות מוכרות את זה.
2. על מה לשים לב בקנייה של צבע כזה.
איזה חברות מוכרות צבע טבעי בלי החומר הנ"ל.
תודה לתשובתכם.
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר p.p.d
נויה16/11/2011גם אני אלרגית לחומר הזה.
אני צבעתי את השיער בחום כהה, אך ייתכן ואם את צריכה לצבוע בצבע בהיר
יכול להיות שבצבעים הבהירים אין את החומר הזה. לידיעתך, החומר נמצא גם בחינה שחורה.
אני מחפשת כבר יותר מעשר שנים ועדיין לא מצאתי צבע לשיער ללא החומר הזה.
בדקתי בחנויות טבע למיניהן וגם בצבעים שלכאורה טבעיים, יש P.P.D. בדקתי גם צבע שטיפה - קיים החומר. מקווה בשבילך שתמצאי צבע מתאים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער בלי החומר .P.P.D - תגובה
זילי אורבך16/11/2011שלום עדנה,
הדרישה לצבע שיער ללא P.P.D מוכרת.
לצערי אין יבואן או יצרן בארץ שיש להם מוצר כזה.
ניתן להזמין ישירות מחו״ל.
אבדוק עבורך שנית ואעדכן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. מקווה שתמצאי.
נויה11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער בלי החומר .P.P.D - תגובה
זילי אורבך15/12/2011שלום עדנה,
איני יודעת היכן רוכשים צבע ללא החומר הנ"ל.
עד כמה שידוע לי, מאוד בעייתי להשיגו בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)