לחות לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחות לפנים
    נילי
    07/11/2011

האם אתם מכירים את המוצר צורי? משחת עור טבעית ממוצרי כוורות שנחשבת טובה גם ליובש. האם היא מספיקה כקרם לחות או שחייבים גם קרם לחות ואם חייבים גם אז:
    אני בעלת עור יבש, האם אני יכולה להסתפק בקרם לחות על בסיס מים (בשביל האיפור) או שאני צריכה קרם נוסף. האם ניתן להכין קרם לחות זול יותר בבית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחות לפנים

הוספת תגובה

• לחות לפנים - תגובה

זילי אורבך
    09/11/2011

שלום נילי
    קרם לחות על בסיס מים מתאים יותר לעור שמן ומעורב.לך יש עור יבש לכן הייתי ממליצה שתשתמשי בקרם שמן יותר למשך הלילה. בבוקר , מתחת לאיפור זה בסדר להשתמש בקרם על בסיס מים עד שתסיימי אותו. בהמשך רכשי קרם יום לעור יבש.
    בבית את יכולה לרקוח לך תערובת שמנים על בסיס שמן שקדים או שמן אבוקדו או שמן זרעי ענבים או מן נבט חיטה. הוסיפי לכל 1מ״ל 1 טיפה שמן לבנדר ושמן גרניום.
    מרחי על פנים נקיות ועסי בעדינות. מעל השמן אפשר למרוח קרם לחות.
    ניתן להשתמש גם בקרם על בסיס חמאת שיאה שמאוד מיטיב לעור יבש .
    הקפידי על תזונה נבונה, צרכי חומצות שומן חיוניות מסוג 3-6-9. שנמצאים בדגי ים,אגוזים,זרעים ,שמן זית,שמן קנולה וכו.
    שמרי על משמעת מים נקיים שירוו את עורך היבש.
    פעילות גופנית אף היא תשפר זרימת דם ותשפר את מראה העור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו