מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור מעורבברינת16/11/2011
היי ,
יש לי עור מעורבב .
כל הקרמים שעד עכשיו לא ניסיתי או פודרות , לרוב גורמות לי לאדמומיות , ויוצאים לי פצעים .מהר מאוד אני רואה רגישות למוצרים .
איזה קרם אתם ממליצים ? או מסכות ?
ודבר נוסף שרציתי לשאול עם עם יש שחורים מתחת לעיינים?
האם יש קרם לזה שאתם ממליצים ?טבעי??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מעורבב - תגובה
זילי אורבך21/11/2011שלום רינת,
לעור מעורב יש צורך להשתמש בתכשירים על בסיס מים, כמו ג'ל.
יש צורך לשטוף את הפנים עם סבון עדין, רצוי חומצי, על מנת להסיר את עודף השומן. אפשר להשתמש במגבונים לחים לעור שמן.
מרחי קרם יום מסנן קרינה על בסיס מים ומעליו את יכולה להתאפר.
נסי למצוא איפור שלא גורם לך לאדמומיות.
להלן מרשם למסיכה על בסיס מלפפונים שמאוד מתאימה לעור שמן:
מלפפונים הם מכווצים טבעיים(astringents) והיא מצויינת לעור מעורב ושמן היא מותחת את הפנים ומעניקה להן מראה רענן וחלק
1 מלפפון קטן
1-2 כפות חלב דל שומן
1 כפית דבש
2-3 טיפות חומץ תפוחים
2-3 כפיות קרח מרוסק
לחתוך מלפפון לחתיכות קטנות, להכניס למערבל מזון, להוסיף חלב,דבש,חומץ תפוחים וקרח לערבב היטב לקבלת קרם.
למרוח על הפנים והצוואר, לשבת ולהירגע.
אפשר לשים פרוסות מלפפונים על העיניים למשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף עם מים קרים.
את יכולה לקנות ג'ל בסיס טבעי ולהוסיף לו תמצית פרחי קמומיל או פרחי קלנדולה בתוספת שמן לבנדר, שמן לימון ושמן רוזמרין בכמות של 5 טיפות מכל שמן ל 100 גרם ג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)