קרם לחות לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחות לפנים
    מאירה
    09/01/2012

שלום. אני בת 65 ובעלת עור יבש מאד. היות ועברתי כמה ניתוחי בי.סי.סי., חלקם בפנים, הרופא המליץ לי למרוח כל יום קרם הגנה מהשמש.
    שאלתי לגבי קרם לחות לפנים. מה הקרם המומלץ להשתמש שיהווה פיתרון נגד השמש ויספק את הלחות הדרושה לעור הפנים?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות לפנים

הוספת תגובה

• קרם לחות לפנים - תגובה

זילי אורבך
    10/01/2012

שלום דינה,
    את יכולה למרוח שמן הזנה המסייע לשיקום ותיקון נזקי שמש.
    שמן הזנה מורכב משמנים צמחיים אורגאניים בכבישה קרה כמו שמן זרעי ענבים, שמן שקדים, שמן זרעי משמש, שמן נבט חיטה, ויטמין E, ויטמין A, וכו'.
    יש בשוק תכשירי לחות המכילים מקדם הגנה SPF15-30. קרם יום כזה יכול לשמש אותך כקרם מסנן קרינה למשך היום.
    בגלל שיש לך עור יבש, אני ממליצה למרוח מספר טיפות של שמן הזנה מתחת לקרם לחות, או סרום מזין המתאים לעור יבש.
    אני ממליצה על משחת שיאה אורגנית בתוספת ויטמין E לעור יבש.
    השיאה מתאימה לעור יבש ובעייתי, היא מזינה ומשקמת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות לפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    13/01/2012

דינה שלום.
    בנוסף למה שכתבה לך זילי
    הטיפול והמניעה עור יבש הם בעיקר פנימיים ונעוצים בשינוי תזונתי ובשתיית כמות מים רבה:

, הוסיפי למזון שפע של שומן "טוב" – כולל שמנים בכבישה קרה, המכילים שפע של אומגה כמו , שמן פשתן , , נר הלילה ובוראג'. מומלץ להוסיף לתזונה דגים מהים הצפוני כמו סלומון הליבוט ומקרל. מנה יומית של שקדים ואגוזים,(לא קלויים) המעיטי בצריכת המלח במזון.
    ויטמין A ישפר את מצב הלחות בעור, ואת האלסטיות.
    הרבי בשתיית מים .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו