מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגהתרצה12/02/2012
שלום
קניתי אומגה3,6,9 המטרה לשפר את העור-לקחתי את אומגה יומניים-יצואו לי נקודות אדומות אחרי יומיים נעלם.
לקחתי ןיטמין e תערובת טוקפרולים אחרי כמה ימיים יצואו לי נקודות אדומות-
אני לוקחת אומגה 3 מפני שאני סובלת מיובש בעניים-
אומגה 3,6,9 -הרכב הכדור1.שמן זרעי פשתן2.שמן זרעי זיפן3.שמן דגים.4. אומגה 9
בכמות קטנה
5.חומצא גמא6.
חומצה אלפא -כמות קטנה
EPA+dha
ויטמיון E בכמות מזערית.
השאלה מה הבעיה אצלי-האם יש עצה מה עלי לעשות-אני חולה פירומיאלגיה אף פעם לא סבלתי מבעיות עור.כרגע הפסקתי לקחת את אומגה בעוד שבוע אנסה.
תודה מראש
יום טוב
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/02/2012תירצה שלום
יתכן והינך אלרגית לחלק מהחומרים.
פיברומיאלגיה מוגדרת כסינדרום – תסמונת (אוסף של תסמינים – סימפטומים שונים) הפוגעת ברקמות הרקות של השרירים והשלד. תסמונת זו דומה מאוד לסינדרום העייפות הכרונית - Chronic Fatigue Syndrome (CFS) עם ההבדל המהותי שבעוד שבתסמונת העייפות הכרונית התסמין הראשון במעלה יהיה עייפות ותשישות, בפיברומיאלגיה לעומתו, התלונה העיקרית והחשובה תהייה " כאב בכל הגוף". שאר התסמינים יכולים להופיע גם בזה וגם בזה.
הייתי מציע לך לגשת לבדיקת דם לפני לקיחת חומרים אפילו טבעיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)