מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברואקוטןנועם16/02/2012
אחרי 7 חודשים שאני לוקח את הכדורים במינון 40 מיליגרם יוצאים לי שחורים שאחרי יום יומים הופכים לפצעים בתידרות גבוהה והכתמים עדין אדומים וחזקים ועדיין גודל פצעים חשבתי שזה מהתזונה למרות שאני שומר על תזונה בריאה ועשיתי 3 ימים צום שתיתי רק מים בלי שום אוכל ולא עזר עדין גדל מה עושים במצב כזה אם יש עוד טיפול אחרי רואקוטן ?
וחשוב לציין שעשיתי לפני הטיפול בראוקוטן IPL וטיפולים אצל קוסמטקאית אבל זה גם לא עזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברואקוטן - תגובה
ד''ר קובי שמיר17/02/2012נועם שלום.
בדרמטולוגיה שמם של שחורים בפנים הוא קומדונים. אלה פקקים בזקיקי השיער. הם עשויים חלב, שומן, תאי עור וחיידקים. צבעם צהבהב אבל ראשו של הקומדון הנראה על פני העור נהיה שחור כתוצאה מהתחמצנות המלנין - חומר בתאי העור. הפקק הזה אינו מעורר דלקת משום שהתעלה שבה הוא נמצא איננה סתומה לגמרי. אם התעלה סתומה לגמרי, יהיה זה קומדון לבן, וסוג זה של קומדון כן מתפתח לפצע דלקתי המכונה חצ'קון.
1) הקפיד על ניקוי פנים יומיומי עם התכשירים המתאימים לסוג עורך. חשוב מאוד לעשות את ההתאמה הנכונה מכיוון שתכשירים מסוימים, כמו למשל סבון פנים לא מתאים, עלולים לגרום לגירוי, להצטברות תאים מתים, לסתימת הנקבוביות ולהיווצרות בלתי רצויה של הראשים השחורים.
2) פילינג הוא דרך טובה להסיר בעדינות תאי עור מתים, ולאזן את הפרשת הסבום. גם את הפילינג יש להתאים בקפידה לעורך, כדי להימנע מטעויות. לפני הטיפול שעורך אינו רגיש לחומרים אלה.
בטיפול פנים בדרך כלל מורחים פילינג בעל חומצות באחוזים שנעים בין 8%-12% כדי להמיס את החומר הבין-תאי שגורם לעור שלנו להיראות חיוור ולא חיוני ולהבהיר כתמים שהצטברו מהשמש ומבחינה הורמונאלית. לפילינג יש תפקידים נוספים שמחזקים לנו את האלסטיות והגמישות בעור. לאחר הפילינג רצוי למרוח מנטרל שמגיע במרקם סבוני ומונע מהפילינג להמשיך את פעולתו על עור הפנים, אחרת מופיעים קילופים בעור שאינם רצויים.
התאמת תכשירים בהתאם לסוג העור ואיפיונו לשיפור ושימור התוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ברואקוטן - תגובה
זילי אורבך19/02/2012שלום נועם,
אני מציעה לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו בנדון.
אתה סובל מפעילות יתר של בלוטות החלב, דבר שגורם לפצעים. תסמינים אילו מושפעים מפעילות הורמונאלית ולא מתזונה, למרות שלתזונה יש חשיבות רבה בתחזוקה היומיומית של העור לכל סוגיו.יש להקפיד על צריכת ירקות ופירות, דגנים וקטניות ועל שתיית מים.
שמור על חיטוי והגיינה בתכשירים המתאימים לעור שמן ובעייתי.
יש תערובת צמחים ואבץ לבליעה, המסייעים לטיפול בפצעונים ובעור.
כמו כן אני ממליצה על סרום ויטמין C להקלה על האדמומיות ולטשטוש הכתמים האדומים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)