עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור הפנים
    מעיין
    13/03/2012

שלום, אני בת 18 ישלי עור פנים מאוד מאוד רגיש אבל גם שומני באזור האף
    בעבר שהייתי בת 16 היו לי פנים חלקות ועם הזמן התחלתי לפוצץ חצקונים ויצאו לי שחורים על האף ועל הלחיים, היום אני רואה על הפנים צלקות קטנות כתוצאה מפיצוף החצקונים, אבל גם יש נקודות קטנות קטנות שחורות על הלחיים ועל האף יכול להיות שזה שחורים שיצו עם הזמן או שזה צלקות? אני לא יודעת, אבל קניתי תכשיר של לוריאל PURE ZONE
    זה ג'ל גרגירים ורשום ככה לכלוך המצטבר על פני העור חוסם את הנקבוביות ומשבש את הפרשת החלב תוצאה: הנקבוביות מתרחבות נקודות שחורות עשויות להופיע. למניעת הופעת פצעונים, דרשו פעולה מהירה ויעלה נגד הנקודות השחורות.
    וגם השתמשתי עם מדבקות מיוחדת לאף שמתקשות על הפנים והתוצאות מעולות! אבל לא ראיתי שינוי בפנים.
    בנוסף ישלי רול כזה לפגמי עור ולטיפול נקודתי בפצעונים ונקודות שחורות, אבל אני לא כול כך רואה שינוי בעור.
    האם העור שלי מתישהו יחזור להיות חלק בלי מייקאפ?
    הם הנקודות השחורות האלו יעלמו?
    על מה אתם יכולים להמליץ לי בשביל להחזיר את העור שלי לחלק?
    ועוד שאלה
    האם מריחת מייקאפ,פודרה וסומק כול יום מזיקה מאוד לפנים?
    מה עם מסקרה?
    תודה רבה אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי המשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים - תגובה

זילי אורבך
    14/03/2012

שלום מעיין,
    עור שמן, מעורב , בעייתי עם נקבוביות מורחבות, דורש תחזוקה יומיומיות של הגיינה, ניקוי עמוק, ייבוש השומנים, פילינג שמקלף תאי עור מתים ופגועים ומסייע בסילוק עודפי השומן.
    עלייך לדעת שאצך בלוטות החלב פעילות יותר מהרגיל, הן מייצרות חלב(סבום), בקצב מוגבר מהרגיל, החלב השומני מצטבר בצינורות, חלקו מתחמצן ונראה כשחורים על פני העור, וחלקו יכול להזדהם ולהופיע כפצעונים.

רכשי סבון חומצי עם ph נמוך מ5.5.
    נסי מי פנים המכילים חומצה סליצילית, שהיא חומצה בטא הדרוקסית, המסייעת בקילוף וסילוק שומנים מהעור.
    רכשי תמצית צמח הממליס ומרחי על העור, התמצית תסייע בכיווץ הנקבוביות.
    מרחי סרום לא שומני המכי ויטמין c, הוא יסייע בייצור קולגן שתפקידו לטשטש סימנים
    מרחי קרם יום על בסיס מים, רצוי עם מקדם הגנה.
    הקפידי לחטא ולייבש פצעונים באופן נקודתי. אל תנקזי בכוח. זה פוגע בעור ועושה סימנים.

התייעצי עם רופא עור לגבי תרופת מרשם שעשוייה לסייע למצבך.
    שמרי על תזונה נבונה; פחות סוכר לבן, פחות מזונות מעובדים, פחות שומן רווי, יותר פירות וירקות, דגנים מלאים וקטניות, מוצרי חלב פרוביוטיים, שתיית כוס מים לפחות כוס אחת כל שעתיים.

הוסיפי עשבי תיבול וירקות ירוקי על שעשירים בכלורופיל, הכלורופיל מטהר ומנקה את הרעלים מבפנים.
    רכשי צמחי מרפא לניקוי רעלים מהכבד, כמו שן הארי, גדילן מצוי, סרפד וכו,.
    חלטי במים רותחים ושתי לפחות פעם ביום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו