מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לתשובה שלך, עור הפניםמעיין16/03/2012
רכשתי ג'ל גרגירים לטיהור נגד נקודות שחורות
ורשום ככה: מכיל חומצה סליצילית+מיקרו-גרגירים לניקוי עמור מסייע להסרת הנקודות השחורות מטהר את הנקבוביות לעומקן 93% יעילות מוכחת-העור נקי.
אני משתמשת בוקר וערב, עם האף הלחיים והסנטר.
אני גם משתמשת אחרי הג'ל הזה ברול מיוחד לפגמי עור ולנקודות שחורות.
אבל לא רואה שום שינוי כבר בערך אני משתמשת שבוע על בסיס יומיומי ולא רואה בנתיים שום תוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לתשובה שלך, עור הפנים - תגובה
זילי אורבך19/03/2012שלום מעיין,
הטיפול שאת עושה חלש מדי לבעיה שלך.
חומצה סליצילית וגרגירים להסרת תאי עור מתים לא מספיקים לסלק עודף שומן מבלוטות החלב. הם מצויינים לניקוי חיצוני של הנקבוביות אך אינם גורמים לשינוי ושיפור דרמטי.
אני ממליצה להתייעץ עם רופא עור לקבלת תכשירים נוספים לקילוף וחידוש העור ולייבוש השחורים והפצעונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)