חורים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים בפנים
    נועם
    03/04/2012

שלום
    אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חורים בפנים

הוספת תגובה

• חורים בפנים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    03/04/2012

נועם שלום.
    זה מה שאפשרי לעשות בתחום לבעייתך.
    פיגמנטציה והבהרת כתמים בעור
    כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
    הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.

1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
    2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
    3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים.
    4. שינוי הרגלי האכילה - התאמת תפריט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים בפנים - תגובה

זילי אורבך
    04/04/2012

שלום נועם,
    הטיפול ברואקוטן שקבלת מהרופא אמור היה לייבש את הפצעונים ולחדש את תאי העור הפגועים עד לדרגת שיפור מסויימת.
    אני מבינה שיש לך עור בעייתי עם נקבוביות פתוחות, ושנשארו סימנים וצלקות מהפצעים(כנראה שהיה לך אקנה ציסטי חריף).
    מצב זה דורש טיפול רפואי בלבד.לא ניתן לסלק צלקות עמוקות על ידי קרמים.
    תזדקק לפילינג רפואי על ידי רופא מוסמך, יש גם פילינג בינוני וקל שלא משאיר פני חרסינה. היוועץ ברופא המטפל והוא יסביר לך את כל האפשרויות שמתאימות למצבך.

לא בטוח שהכתמים שיש לך הם עודף מלנין, ולכן קרם הבהרה לא יבהיר.
    אחרת הרופא היה רושם לך מרשם לקרם הבהרה.

המשך לנקות את הפנים עם סבון חומצי, לטפל באופן נקודתי בפצעונים ע"י חיטוי וייבוש נקודתי, על מנת למנוע סימנים נוספים מפצעונים עתידיים.המשך לשמור על הגיינה חיצונית ופנימית.

מרח קרם מסנן קרינה על בסיס מים בבוקר, ומעל מייק אפ לטשטוש הסימנים.

אני מאוד ממליצה לגשת לרופא לפני הגיוס.זה ירגיע אותך וייתן לך תמונת מצב מקצועית ואחראית.
    בהצלחה
    חג פסח שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו