שמן לבנדר ואלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן לבנדר ואלרגיה
    נעמה
    22/04/2012

קניתי שמן לבנדר כדי לנסות להעלים כתמים בעור (בילדותי היתה לי אסטמה של העור, אך כיום זה "רדום")
    כל גירוד או חצ'קון שעובר משאיר לי סימן ואפילו עקיצת יתוש משאירה לי כתם שעובר רק לאחר חודשיים...

אבל!! יש לי כל סוג של אלרגיה אפשרית .... ונזלת כרונית ..
    אני אלרגית לקרדית אבק הבית, פרוות חתולים/כלבים, ועוד דברים.

השאלה שלי, היא האם זה בטיחותי בשבילי להשתמש בשמן?
    יצא לי לקרוא שזה לא מומלץ למי שיש אלרגיות ...

בנוסף, קניתי גם שמן עץ התה, ובחנות נאמר לי שאפשר לערבב עם שמן זית, זה בסדר אם אשתמש בשמן זית שקונים מהסופר ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן לבנדר ואלרגיה

הוספת תגובה

• שמן לבנדר אורגני

נירית
    21/06/2012

היי, את חייבת לנסות במקום קטן כמו כף הרגל לפני שאת משתמשת, אני ממליצה לך רק על חברת לבידו, יש להם שמן אורגני עם אישור אורגני וזה הכי נקי שיש, יש הרבה שמנים בשוק שהם חיקוי זול ולהם בטוח תפתחי אלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן לבנדר ואלרגיה - תגובה

זילי אורבך
    25/06/2012

שלום נעמה,
    אין שום בעיה לערבב שמן לבנדר עם שמן זית כתית מעולה עם רמת חומציות נמוכה של לפחות 0.5%.
    טפטפי 5-10 טיפות שמן לבנדר לכפית שמן ועסי את האזור הבעייתי.
    יש לציין שאת שמן הלבנדר, בניגוד לשמנים אתריים אחרים,מותר למרוח ישירות על העור.
    שמן הלבנדר הוא רב שימושי, שרצוי ומומלץ להחזיקו בבית לעזרה ראשונה לכל בעיות העור , לכוויות, לגרד, לשריטות וכו'. הוא מאחה ומזרז את החלמת הפצעים.
    מתאים לנשים בהריון ולחולי סוכרת.
    בנוסף, יש לו השפעה מרגיעה על מערכת העצבים במצבי לחץ וחרדה.
    בהרחה ובהדפה בחלל החדר עם מבער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו