מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן לבנדר ואלרגיהנעמה22/04/2012
קניתי שמן לבנדר כדי לנסות להעלים כתמים בעור (בילדותי היתה לי אסטמה של העור, אך כיום זה "רדום")
כל גירוד או חצ'קון שעובר משאיר לי סימן ואפילו עקיצת יתוש משאירה לי כתם שעובר רק לאחר חודשיים...
אבל!! יש לי כל סוג של אלרגיה אפשרית .... ונזלת כרונית ..
אני אלרגית לקרדית אבק הבית, פרוות חתולים/כלבים, ועוד דברים.
השאלה שלי, היא האם זה בטיחותי בשבילי להשתמש בשמן?
יצא לי לקרוא שזה לא מומלץ למי שיש אלרגיות ...
בנוסף, קניתי גם שמן עץ התה, ובחנות נאמר לי שאפשר לערבב עם שמן זית, זה בסדר אם אשתמש בשמן זית שקונים מהסופר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן לבנדר אורגני
נירית21/06/2012היי, את חייבת לנסות במקום קטן כמו כף הרגל לפני שאת משתמשת, אני ממליצה לך רק על חברת לבידו, יש להם שמן אורגני עם אישור אורגני וזה הכי נקי שיש, יש הרבה שמנים בשוק שהם חיקוי זול ולהם בטוח תפתחי אלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לבנדר ואלרגיה - תגובה
זילי אורבך25/06/2012שלום נעמה,
אין שום בעיה לערבב שמן לבנדר עם שמן זית כתית מעולה עם רמת חומציות נמוכה של לפחות 0.5%.
טפטפי 5-10 טיפות שמן לבנדר לכפית שמן ועסי את האזור הבעייתי.
יש לציין שאת שמן הלבנדר, בניגוד לשמנים אתריים אחרים,מותר למרוח ישירות על העור.
שמן הלבנדר הוא רב שימושי, שרצוי ומומלץ להחזיקו בבית לעזרה ראשונה לכל בעיות העור , לכוויות, לגרד, לשריטות וכו'. הוא מאחה ומזרז את החלמת הפצעים.
מתאים לנשים בהריון ולחולי סוכרת.
בנוסף, יש לו השפעה מרגיעה על מערכת העצבים במצבי לחץ וחרדה.
בהרחה ובהדפה בחלל החדר עם מבער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)