מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזנת עור הפניםסיון14/02/2008
היי
יש לי עור מעורב ובזמן החורף הוא נוטה להתייבש בצורה נוראית
האם יש איזה פתרון טבעי כמו מסכת לחות או סוג של שמן שבו אני יכולה להשתמש חיצונית או כתוסף מזון בזמן החורף????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזנת עור פנים מעורב בחורף
ד''ר קובי שמיר14/02/2008שלום סיוון
תוכלי לבקש שירקחו לך מישחה על בסיס רטינואיל ,לבנדר ושמן נר הלילה.
תנסי את המישחה למספר ימים ואם עדיין העור יבש כדאי שתיפני לטיפול שיכלול איבחון מדדי עור וכן אפשרות של תוספים לתזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת משחות
ורד20/02/2008שלום רב,
ראשית הרשה לי להחמיא לעיצות ולתשובות הטובות שלך בפורום.
שאלתי , אני רואה שאתה מפנה לעיתים להכנת תכשירי קוסמטיקה
כמו - רטינואול ושמנים למינהם:
1. האם בכל בית מרקחת ניתן לרקוח את זה?באיזור ראשון/ בית דגן למי ניתן לפנות
2. האם לרטינול צריך מרשם רופא?
3. איפה ניתן לרכוש את השמנים ישירות?
תודה רבה מראש,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקיחות שמנים
ד"ר קובי שמיר20/02/2008ורד שלום
אפשרי להשיג את השמנים בכל בית מרקחת שעוסק בנושא.
לגבי מקומות ספציפים צריך לברר ישירות.
תוכלי להעזר במנועי חיפוש להכנות שמנים.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)