לגבי נשירת ריסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי נשירת ריסים
    שמוצקין
    30/05/2012

לפני כשנתיים חליתי בשעורה קשה בעין ימין..באזור בו הייתה השעורה נשרו לי חלק מריסי העין ונוצר חלל קטן שמפריע מאוד..עברו שנתיים ועדיין במקום זה לא צמחו ריסים אז השלמתי עם העבודה שכנראה זה לא יקרה .. מה שכן מפריע לי הוא שבאותה עין נושרות לי ריסים בתדירות גבוה,אמנם לא כל יום אני מגיע למצב שנושרות לי ריסים אבל לפחות פעם או פעמיים בשבוע בשבוע זה קורה כשלאחרים זה אמור לקרות אחת להרבה זמן.. זה קורה לי בד"כ שאני קם משינה ועין ימין שלי מלאה ב"יבש" של הבוקר..אני רוצה גם לציין שקו הריסים התחתון שלי בעין ימין תמיד אדמומי..חשבתי אולי שזה מדלקת שלא עוברת אבל כשהלכתי להיבדק במכון להסרת משקפיים נאמר שהעיניים שלי בריאות ונטולות מחלות...

שאלה נוספת האם במקום כל ריס שנושר יצמח אחר במקומו? והאם זה ודאי?

סליחה על ההודעה הארוכה ואשמח לעזרתכם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי נשירת ריסים

הוספת תגובה

• לגבי נשירת ריסים - תגובה

זילי אורבך
    30/05/2012

שלום ג'ק,
    נראה לי שהבעיה שלך בריסים היא עודף חלב "סבום", אותו שומן שעוטף את זקיק השיערה ומשמן אותה.
    כשהבעייה היא באזור העין נדרשת זהירות בטיפול.
    השלב החשוב ביותר הוא הגיינה.
    מומלץ להשתמש במגבונים מיוחדים לניקוי העיניים. יש אותם בבתי מרקחת וברשתות הפארם.
    המלצה נוספת היא לעשות קומפרסים עם מים חמים, רצוי עם חליטת צמחים כמו קמומיל, קלנדולה, עלי פטל אדום, זרעי שומר וכו'.
    לחלוט כפית גדושה של עלים בכוס מים רותחים, להשרות כ 20 דקות ולשטוף או להרטיב הריסים עם מים חמים .
    אפשר למרוח שמן ויטמין E נקי בשילוב עם שמן ציפורני חתול(קלנדולה), .
    להיזהר ממוצרים עם חומרים משמרים וריחות בגלל הקרבה לעין.
    אם בסיס הריס לא יהיה סתום בעודף שומן, הריס יצמח שנית.
    נסה את ההמלצות, ואין חכם כבעל ניסיון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך רק עוד כמה דברים ..

שמוצקין
    30/05/2012

מאין אני משיג צמחים כמו קמומיל, קלנדולה, עלי פטל אדום, זרעי שומר?.. ובעזרת מה אני עושה את הקומפרסים...? מטלית,מגבון..מה הכי עדיף? וכיצד מתבצעת החליטה?..

אם תוכלי אבקש התייחסות לכל חלקי השאלות,תודה רבה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך רק עוד כמה דברים .. - תגובה

זילי אורבך
    31/05/2012

שלום ג׳ק,
    ניתן לרכוש צמחי מרפא בבתי מרקחת בבתי טבע וברשתות מסוימות.
    אפשר לרכוש סוג אחד מהרשימה כמו פרחי הקלנדולה .
    החליטה של הצמח פירושה השריית הצמח במים רותחים למשך כ 20 דקות.
    כפית גדושה בכוס מים רותחים.
    לאחר שמתקבלת תמיסת תה, טובלים פיסת גזה או צמר גפן בנוזל ומניחים על הריסים כשהעיניים עצומות למשך 5 דקות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה זילי...ומה המינון

שמוצקין
    04/06/2012

כמה פעמים ביום וכמה להרטיב בכל פעם ...ומתי אני אומר לראות בערך תוצאות ...תודה על סבלנותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה זילי...ומה המינון - תגובה

זילי אורבך
    04/06/2012

שלום ג'ק,
    נסה להרטיב פעמיים ביום.
    בדוק מה קורה לאחר 10 ימים.
    לא ניתן לחזות תוצאות.
    גש לרופא מקצועי, עור או עיניים לקבלת אבחנה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

ג'ק
    19/06/2012

אמרת שצריך לשים את צמר הגפן על העין עם התמיסה כשהיא חמה ..אך אם אני אשרה את התמיסה למשך 20 דק'.. אחרי 20 דק' זה יאבד מחום התמיסה לא ?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר תשובה אני אודה מאוד

שמוצקין
    25/06/2012

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר זילי התייחסות רק לשאלה האחרונה

שמוצקין
    02/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו