מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור מקומטקים02/07/2012
שלום
אני בת 27 ושנים נהגתי לעשות פילינגים ולא דאגתי לשמירת הלחות בעור. עכשיו העור יבש סדוק במקצת עם קמטים דקים בלחיים ומעט רפוי והוא מאוד דק. מה ניתן לעשות עכשיו בשביל להחזיר את העור שיהיה רווי לחות ועם נפח כמו שהיה קודם? האם ניתן להעלים את הקמטוטים ואת הסדקים בעור ? הקרמים סרומים מסיכות לחות וכדומה יכולים לעזור ? תודה רבה
קים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מקומט - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/07/2012קים שלום.
אנטי איי'גינג
פנים צעירות נמדדות על פי גוון העור, מוצקות ומרקם. עור חלק מוצק ויפה הוא חלומה של כל אישה בכל גיל. אולם ישנם גורמים המסבים לעור פנינו נזקים שונים וקמטים: שמש, שינויי מזג אויר, אימוץ שרירים מסוימים והחשיפה לרדיקלים חופשיים. נוסיף לכך תרופות ואת העור הדק במיוחד באזור הפנים הטיפול – פילינגים בהתאמה אישית להמסה ו/ או קילוף העור- מסיר ומחייה עור עייף ורפוי, ממצק את העור, מעורר את העור לחידוש ורענון, מבהיר את גוון העור וכתמי פיגמנטציה, מאפשר החדרה יעילה של חומרים פעילים לעור שילוב הטיפולים עם מרכיבים המאפשרים חידוש אמיתי, מיצוק והזנה לעומק כמו:
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
3. ויטמינים ומינרלים
4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור .
הטיפול בסוג עור כמו שלך מחייב טיפול יסודי מיקצועי ומיתמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר קובי שמיר05/07/2012אני מציע לך לגשת לטיפול ואיבחון מיקצועי ולא להיסתפק בטיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור מקומט - תגובה
זילי אורבך08/07/2012שלום קים,
הטיפול בעור יבש ומקומט כולל סרום שומני המכיל ויטמינים מסיסי שומן כמו : vitamin A-E בתוספת קואנזים קיו 10 וחומצה ליפואית שלהם תכונות נוגדות חמצון המאיטות את תהליכי הזדקנות העור. בנוסף ניתן לעסות את הפנים עם שמנים אורגניים כמו שמן זרעי ענבים, שמן שקדים, אבוקדו בתוספת שמן חוחובה.
ישנם שמנים אתריים מחדשי רקמות כמו שמן ורדים, שמן סנדלווד, שמן גרניום, ש מן לבנדר, וניל ועוד. אותם אפשר להוסיף לתערובת השמנים.
אם העור סדוק, אני ממחיצה על קרם עם אגוז שיאה להזנת העור.
הקפידי על תזונה נבונה וניקוי רעלים מהדם.אכלי מזון מגוון וצבעוני.
ליובש בעור חשוב להקפיד על צריכת חומצות שומן אומגה 3 .
השלימי חוסרים תזונתיים לפי צרכייך האישיים.
הקפידי על שתיית מים נקיים בתדירות גבוהה יותר.(כל שעתיים ).
המנעי מחשיפה לשמש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים09/07/2012תודה רבה ! אני אגיע אליך לרכוש את המוצרים שרשמת לי, שמנים ותוספי תזונה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
קים09/07/2012טיפולי מזותרפיה יכולים לעזור גם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)