מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באף לאחר ראוקוטןיובל31/07/2012
שלום נטלתי רואוקטן לפני 4 חודשים למשך תקופה ארוכה ומאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ניהיה לי בעיה באף אני חושב שזה יובש ברירית אני כול הזמן מצונן ותמיד שאני קם בבוקר אז אני קם מצונן מאוד ומסיים כימעט טישו שלם וניסתם לי האף וגם במשך היום לא משנה מה המזג אוויר בחוץ גם שחם מאודד אני מאוד מצונן ואני מיתעטש בלי הפסקה ויש לי דיגדוגים באף מה עלי לעשות איזה תרופה יש לתופעה הזאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באף לאחר ראוקוטן - תגובה
ד''ר קובי שמיר18/08/2012שלום
ממליץ לגשת לרופא שנתן לך את הרואקוטן ולעדכן בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באף לאחר ראוקוטן - תגובה
זילי אורבך27/08/2012שלום יובל,
התופעה שאתה מתאר היא תגובה אלרגית. לא בטוח שזה נגרם מנטילת הרואקוטן.
אכן הרואקוטן גורם ליובש בריריות, ולכן כדאי ללכת חרופא אף אוזן גרון שיבדוק אם אכן כך.
במקביל, אני ממליצה להשתמש צמחי מרפא כמו איופרזיה, סרפד, סמבוק שחור וכו, להקלה על הנזלת.
ויטמין C גם יקל על האלרגיה ויש פורמולת צמחים סיניים מסורתית לטיפול במעברי אף, נזלות ואף סתום.
נסה אינהלציות עם שמנים אתריים כמו שמן אקליפטוס, במבער או בהרחה.
טיפות אף על בסיס מלח ים יכולים להקל.
נסה לגלות מה הגורם לאלרגיה ולהתעטשויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)