בעיה באף לאחר ראוקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באף לאחר ראוקוטן
    יובל
    31/07/2012

שלום נטלתי רואוקטן לפני 4 חודשים למשך תקופה ארוכה ומאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ניהיה לי בעיה באף אני חושב שזה יובש ברירית אני כול הזמן מצונן ותמיד שאני קם בבוקר אז אני קם מצונן מאוד ומסיים כימעט טישו שלם וניסתם לי האף וגם במשך היום לא משנה מה המזג אוויר בחוץ גם שחם מאודד אני מאוד מצונן ואני מיתעטש בלי הפסקה ויש לי דיגדוגים באף מה עלי לעשות איזה תרופה יש לתופעה הזאת ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באף לאחר ראוקוטן

הוספת תגובה

• בעיה באף לאחר ראוקוטן - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    18/08/2012

שלום
    ממליץ לגשת לרופא שנתן לך את הרואקוטן ולעדכן בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה באף לאחר ראוקוטן - תגובה

זילי אורבך
    27/08/2012

שלום יובל,
    התופעה שאתה מתאר היא תגובה אלרגית. לא בטוח שזה נגרם מנטילת הרואקוטן.
    אכן הרואקוטן גורם ליובש בריריות, ולכן כדאי ללכת חרופא אף אוזן גרון שיבדוק אם אכן כך.
    במקביל, אני ממליצה להשתמש צמחי מרפא כמו איופרזיה, סרפד, סמבוק שחור וכו, להקלה על הנזלת.
    ויטמין C גם יקל על האלרגיה ויש פורמולת צמחים סיניים מסורתית לטיפול במעברי אף, נזלות ואף סתום.
    נסה אינהלציות עם שמנים אתריים כמו שמן אקליפטוס, במבער או בהרחה.
    טיפות אף על בסיס מלח ים יכולים להקל.
    נסה לגלות מה הגורם לאלרגיה ולהתעטשויות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו