מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחיות ואדמומיות על העורליאת21/08/2012
שלום, נראה לי שיש לי איזשהיא אלרגיה לניקל. מופיעות שלפוחיות קטנות ואדמומיות (ותחושת גרד) באיזורים של הטבעות ורצועת השעון.
אני שמה משחה שהכנתי (שיאה, דקל, אבוקדו, מאנוקה, לבנדר) ולפעמים לבנדר ישירות על העור. היתה איזשהיא הטבה ועכשיו נראה שאף מחריף ומתפשט. אשמח לשמוע כיצד ניתן לטפל (כמובן שאני לא עונדת שעון וטבעת בימים אלו).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות ואדמומיות על העור - תגובה
ד''ר קובי שמיר21/08/2012ליאת שלום.
נסי את הפורמולה הבאה:
50 CC שמן שקדים עם תערובת שמנים אתריים: לבנדר וקמומיל רומאי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת22/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחיות ואדמומיות על העור - תגובה
זילי אורבך27/08/2012שלום ליאת,
שלב ראשון בטיפול באלרגיה הוא ניטרול הגורם וזה מה שאת עושה.
אני ממליצה לשתות צמחי מרפא לניקוז הרעלים ולשטיפת התגובה האלרגית מהגוף, זה יזרז את הטיפול.
מומלצים צמחים כגון:שן הארי, גדילן מצוי, סרפד, לפה, קמומיל, קלנדולה, תלתן אדום, גליום וכו׳.
ניתן לרכוש בצורת תה או טיפות.
במקביל להמשיך למרוח שמנים כמו שמן קלנדולה, שמן אובליםיכה, לבנדר וכו,.
אם האדמומיות לא חולפת יש לגשת לרופא לקבל טיפול נוגד אלרגיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)