מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שמןאורחת06/10/2012
יש לי עוד שמן מאוד
אמרו לי שלא יהיה לי בחיים קמטים בפנים בגלל שיש לי עור שמן
האם זה נכון מה שאמרו לי?
האם בגלל שיש לי עור שמן אז לא יהיו לי בחיים קמטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמן - תגובה
ד''ר קובי שמיר07/10/2012שלום.
כל עור מזדקן וכמובן גם עור שומני. להבדיל מאלו המטפלים בעורם באובססיביות, . נכון שעור שמנוני נוטה פחות לקמטים, אך זהו עור הנוטה לנפילת עור המתבטאת בקו הלסת, קמטי הבעה היורדים מסוף האף לכיוון הפה וכמובן קמטי המריונטה מסוף השפתיים לכיוון הסנטר. עור זה צריך טיפול בנוגדי חמצון, קילופים עדינים והגנה מהשמש כחלק משגרת הטיפוח והטיפול להאטת הזדקנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמש
אורח10/11/2012אם אני אמרח על הפנים בכל יום קרם הגנה מהשמש- אז לא יהיו לי קמטים בחיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור שמן - תגובה
זילי אורבך19/11/2012שלום,
להיווצרות קמטים יש גורמים רבים מלבד עור יבש.
קמטים נוצרים כשרקמת החיבור המכילה את החלבונים קולגן ואלסטין מתרופפת, אותן סיבים המחזיקים את רקמת העור ונותנים לה תמיכה וחוזק נחלשים ונוצרים קמטים.
העור נעשה דק יותר, כמות המים והלחות אף הם מתמעטים עקב שינויים הורמונאליים
בגיל המעבר.
גם לגינטיקה יש תפקיד בנדון.
ישנן נשים בעלות עור שמן ומקומט, זה לא חד משמעי.
מעבר להתייבשות העור ישנם גורמים נוספים להיווצרות קמטים כמו:
ירידה בסיבי הקולגן והאלסטין, אורח חיים, שתית נוזלים ומים, חוסרים התזונתיים,
מחלות, תרופות, חשיפה לקרני שמש, עישון, שינויים הורמונליים, מתח ולחץ ועוד.
אף אחד לא יכול להבטיח שלא יהיו לך קמטים. יהיו לך קצת ואת יכולה למנוע ולטפל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)