שמן קוקוס + תוספת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן קוקוס + תוספת?
    טובה ב
    21/10/2012

באחרונה מצאתי ששמן הקוקוס מתאים לי מאוד לעור הגוף, רגליים, כפות רגליים, זרועות ופנים. ויש לי שתי שאלות-
    1) האם אפשר להוסיף לו טיפות של שמן אתרי, שישפר את הריח? למשל וניל או מושק? האם המבנה הכימי שלו ייפגע בשל כך?
    2) אני מוצאת את האריזה שלו- צנצנת זכוכית, ככלי לא נוח לשימוש יומיומי, האם יש מניעה להעבירו לבקבוק עם התקן ויסות נזילה כלשהו? האם חייב להיות בקבוק זכוכית? אני יודעת שבטמפרטורה נמוכה הוא הופך מוצק, אבל הבנתי שבקלות אפשר להפוך אותו שוב לנוזל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן קוקוס + תוספת?

הוספת תגובה

• שמן קוקוס + תוספת? - תגובה

זילי אורבך
    22/10/2012

שלום טובה,
    את יכולה להוסיף שמנים אתריים לשמן קוקוס בטמפרטורת החדר לא כשהוא חם על מנת למנוע התנדפות השמן. השמן אינו מאבד מתכונותיו כשהוא מתמצק או מתנזל בטמפרטורות נמוכות בכל אריזה שתבחרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן קוקוס

טובה
    22/10/2012

תודה רבה על תשובה מהירה וממצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו