מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעור כפות הידייםגלי25/12/2012
שלום רב,
בכל חורף העור בכף יד ימין שלי מתייבש מאוד ונוצר קרום כזה מחוספס. כל שנה אני קונה את כל סוגי קרם הידיים שיש על המדפים ומנסה את כולם וכלום לא עוזר לי עד שמזג האויר מתחמם. האם בכל זאת יש משהו שיכול לעזור לי ואני לא מודעת אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעור כפות הידיים - תגובה
ד''ר קובי שמיר26/12/2012גלי שלום.
בניגוד לרגליים, כפות הידיים הן למעשה חשופות ליובש ולשינויי מזג האוויר, בנוסף, הכמויות הגדולות של המים הדטרגנטים אשר עור הידיים בא איתן במגע, חשוב לציין מרבית הדטרגנטים הינם בעלי P.H בסיסי. שימוש רב מדי בחומרי הניקוי יגרום ל P.H נמוך מהנורמלי מה שאומר יובש וסדקים בכפות הידיים. חתכים קלים הנוצרים בעור הידיים בעקבות העבודות הידניות השונות עלול להוביל לעור מגורה, בהחלט אחת התופעות בתקופת הסתיו הן עור מגורה ויובש מוגזם ואפילו מודלק ובכף גב היד.
על מנת לפתור בעיה זו נשתמש בחומרים דוחי מים המונעים התייבשות של הידיים מומלץ להשתמש בקרם העשוי קלנדולה ,חמאת שיאה וויטמין E היעיל ביובש . רצוי להשתמש באופן קבוע בכפפות בזמן עבודות הבית.
בהצלחה.
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הייתה בעיה כזאת ונפתרה אחרי
רינת29/12/2012שמרחתי צטומקרוגול שקונים בבית מרקחת ללא מרשם רופא וזה עולה בסביבות 10-12 ש"ח וזה לא מזיק כפי שטבעי לא מזיק וזה פותר מהר מאוד את הבעיה.
שמעתי שגם שמן זרעי ענבים מקל על הבעיה אבל לא ניסיתי על הידיים. ניסיתי לא על הידיים וזה נספג מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה יובש שנים, יש לי פתרון
טלי16/01/2013נסי להשתמש במשחה הטיפולית של חברת לבידו, החמאה על בסיס חמאה שיאה אורגנית, זה הדבר היחידי שהציל אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)