בעיה בעור כפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעור כפות הידיים
    גלי
    25/12/2012

שלום רב,
    בכל חורף העור בכף יד ימין שלי מתייבש מאוד ונוצר קרום כזה מחוספס. כל שנה אני קונה את כל סוגי קרם הידיים שיש על המדפים ומנסה את כולם וכלום לא עוזר לי עד שמזג האויר מתחמם. האם בכל זאת יש משהו שיכול לעזור לי ואני לא מודעת אליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעור כפות הידיים

הוספת תגובה

• בעיה בעור כפות הידיים - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    26/12/2012

גלי שלום.
    בניגוד לרגליים, כפות הידיים הן למעשה חשופות ליובש ולשינויי מזג האוויר, בנוסף, הכמויות הגדולות של המים הדטרגנטים אשר עור הידיים בא איתן במגע, חשוב לציין מרבית הדטרגנטים הינם בעלי P.H בסיסי. שימוש רב מדי בחומרי הניקוי יגרום ל P.H נמוך מהנורמלי מה שאומר יובש וסדקים בכפות הידיים. חתכים קלים הנוצרים בעור הידיים בעקבות העבודות הידניות השונות עלול להוביל לעור מגורה, בהחלט אחת התופעות בתקופת הסתיו הן עור מגורה ויובש מוגזם ואפילו מודלק ובכף גב היד.
    על מנת לפתור בעיה זו נשתמש בחומרים דוחי מים המונעים התייבשות של הידיים מומלץ להשתמש בקרם העשוי קלנדולה ,חמאת שיאה וויטמין E היעיל ביובש . רצוי להשתמש באופן קבוע בכפפות בזמן עבודות הבית.
    בהצלחה.

י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי הייתה בעיה כזאת ונפתרה אחרי

רינת
    29/12/2012

שמרחתי צטומקרוגול שקונים בבית מרקחת ללא מרשם רופא וזה עולה בסביבות 10-12 ש"ח וזה לא מזיק כפי שטבעי לא מזיק וזה פותר מהר מאוד את הבעיה.
    שמעתי שגם שמן זרעי ענבים מקל על הבעיה אבל לא ניסיתי על הידיים. ניסיתי לא על הידיים וזה נספג מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היה יובש שנים, יש לי פתרון

טלי
    16/01/2013

נסי להשתמש במשחה הטיפולית של חברת לבידו, החמאה על בסיס חמאה שיאה אורגנית, זה הדבר היחידי שהציל אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו