רק טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק טבעי
    מיקוש
    01/04/2013

שלום , עברתי לפני כחצי שנה למוצרי פנים טבעיים לחלוטין (חוץ מאיפור שעדיין לא טבעיאך בקרובץ הייתי משמשמת בשמן קוקוס ככקרם פנים ליום , ללילה , כמסיר איפורואז שותפת עם קלינסר ללא סולפט לורט, וכמסכה לשיער פעם בשבוע ולאחר כחודשיים של שימוש גיליתי פצעים גדולים מסביב לפנים בשורשים של השיער , קראתי על קוקוס יותר וגיליתי שהוא מדרגה 0 ל5 מבחינת יצירת קומדונים נמצא בהכי גבוה כלומר 5אז הפסקתי ץ אז חיפשתי מה לא עושה קומדונים : הנה השגרה שלי : שמן חוחובה עם מעט ויטמין E (אך הויטמין עצמו מעורבב עם עם שמן חיטה מה שגם עושה קומדונים ולאחרונה שוב יצאו לי כמה גדולים הפעם על הסנטר , היה לי הרפס לפני כשבועיים גדול ,נשאר ממנו סימן אדום , ולי פצעונים על הפנים ) אז לפני שבוע הורדתי את הויטמין E גם בבוקר וגם בערב(נראה) בבוקר : שמן חוחובה עם קרם הבהרה TRIO S שהרופא עור נתן לי (לא טבעי בכלל) לפני זה בקימה שותפת פנים עם סבון ללא סולפט לורט של שביט , שמה מיי ורד , ואז שמן חוחבה מעורב עם הקרם הזה . בערב מורידה איפור עם שמן שקדים ,מנקה עם מיי ורד , ושותפת עם הסבון של שביט , מוסיפה גל אלוורה אורגני ולפעמים לא תמיד שמן אבוקדו (כי זה יותר מידי מוצרים על הפנים אמור לי) זהו בגדול
    חשוב לי לציין : אני מאוד לחוצה נפשית לאחרונה , אוכלת הרבה שוקולד , וגם עייפה מאוד מן הסתם אז לא יודעת מאיפה להתחיל להוריד איזה מוצר ולמה, אני בת 31 ולעולם לא סבלתי מבעיות עור הפנים וכיום אני מרגישה עוד יותר לחוצה עם הפצעים על הפנים ואני מבינה שככול שאהיה לחוצה המצב ידרדר . איך נרגעים ? עזרו לי ?
    מאיפה ךהתחיל ? מה להוריד , בבקשה תעזרו לי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק טבעי

הוספת תגובה

• רק טבעי - תגובה

זילי אורבך
    10/04/2013

שלום מיקוש,
    התרשמתי מהתיאור שלך שאת משמנת יתר על המידה את העור .
    את משתמשת בשמן קוקוס, שהוא שמן מאוד, רווי מאוד ולא מתאים לעור פנים בעייתי.
    הוא מתאים כמסיכה .
    גם שמן חוחובה אינו מתאים לשימוש ישיר על העור, הוא שמן שעווה, מכניסים אותו לקרמים בריכוז נמוך של 5-10 אחוז.
    גם ויטמין E הוא שמן מאוד ומשמש כנוגד חימצון בריכוז של 10-30 אחוז.

לא כל מה שטבעי מתאים לכל אחד.
    צריך לדעת להתאים תכשירים באופן אישי לסוג העור ולמצב הבריאותי.

ניקוי וטיפוח העור דורשים טיפול מבפנים ומבחוץ.

הניקוי הפנימי צריך להיות ניקוי נפש וניקוי גוף.

שלב ראשון הוא להקפיד על תזונה נבונה, המנעי מצריכת יתר של סוכר ושומן.
    הקפידי על שתיית מים במקום משקאות ממותקים,
    שתי צמחים להרגעה ושיקום העצבים כמו ורבנה, מליסה, פסיפלורה
    וצמחים לטיהור רעלים כמו סרפד, שן הארי, גדילן מצוי,
    הקפידי על צריכה מספקת של ירקות ופירות.
    פעילות גופנית, אפילו רק הליכה מאוד מרגיעים את הנפש והלחץ.
    חשבי חיובית, הקיפי את עצמך באוהבים אותך, בספר טוב, מוסיקה, מדיטציה, יוגה
    את כה צעירה, הכל יהיה בסדר.
    ושיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו