מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשירי פנים וגוף טבעייםמורן09/04/2013
לאחרונה שמתי לב שכבר תקופה ארוכה אני דוחה את טיפול הפנים אצל הקוסמטיקאית בגלל בעיות של חוסר תקציב.
חשבתי שאולי אוכל לבצע לפחות חלק מהפעולות באופן עצמאי, אך אני מעוניינת להשתמש בחומרים טבעיים שלא יזיקו לעור שלי.
אשתמש במסכת אבוקדו שאכין, אך האם תוכלו להמליץ לי על חברות שמוצריהן אינם מכילים חומרים מזיקים- אך מחיריהן הגיוניים? אני זקוקה בעיקר לחלב ומי פנים ולקרם לחות טוב לשימוש יומיומי.
בת 26 ובעלת עור רגיל עם מספר חלקים שומניים באזור הסנטר וה-T.
התחלתי לגלות מספר קמטי הבעה באזור המצב והצוואר, האם ניתן לטפל בהן באמצעים רגילים או שהם מחייבים טיפול מיוחד?
אשמח לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירי פנים וגוף טבעיים - תגובה
זילי אורבך10/04/2013שלום מורן,
יש לך עור פנים רגיל וגילך עדיין נחשב צעיר,
שמרי על ניקוי טוב של הפנים, חלב פנים, סבון עדין, מגבונים וכדומה.
מרחי קרם לחות לעור רגיל, המנעי מחשיפה לשמש.
המנעי מעישון וחשיפה לשמש יוקדת בשעות בעייתיות.
אל תמדדי קמטי הבעה בזכוכית מגדלת. זה לא טבעי.
את יכולה למרוח שמן הזנה על בסיס שמנים צמחיים ושמנים אתריים, כמסיכה או כסרום מתחת לקרם לחות.
שמנים צמחיים למסיכות: שמן אבוקדו, שמן זרעי ענבים, שמן שקדים וכו..
חמאת שיאה בתוספת שמנים אף היא טבעית ומזינה.
אם אינך סובלת משחורים או פצעונים, אין סיבה שתלכי לקוסמטיקאית אם אין לך תקציב.
הפורום לא ממליץ על חברות.
חפשי באתר האינטרנט או לכי לחנות מתאימה ורכשי את התכשיר שיתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר הטבעי ביותר שאני ממליצה עליו
סופי11/04/2013קודם כל הוא שתיית מים! תתפלאי כמה שזה משפר את מראה עור הפנים! דבר שני אני באופן אישי גם לא נוהגת ללכת לקוסמטיקאית אבל מקפידה על שטיפה יומיות של הפנים (בוקר וערב) עם סבון פילינג, מורחת קרם לחות על בסיס מים, אני גם לוקחת באופן קבוע פיקנוגנול של סולגאר משופ שהוא משפר את גמישות העור ומונע פיגמנטציה. ממליצה לך ללכת לאחת מרשתות הפארם יש שם יועצות ונטורופתיות שיוכלו לעזור לך ולהמליץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)