תכשירי פנים וגוף טבעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירי פנים וגוף טבעיים
    מורן
    09/04/2013

לאחרונה שמתי לב שכבר תקופה ארוכה אני דוחה את טיפול הפנים אצל הקוסמטיקאית בגלל בעיות של חוסר תקציב.
    חשבתי שאולי אוכל לבצע לפחות חלק מהפעולות באופן עצמאי, אך אני מעוניינת להשתמש בחומרים טבעיים שלא יזיקו לעור שלי.

אשתמש במסכת אבוקדו שאכין, אך האם תוכלו להמליץ לי על חברות שמוצריהן אינם מכילים חומרים מזיקים- אך מחיריהן הגיוניים? אני זקוקה בעיקר לחלב ומי פנים ולקרם לחות טוב לשימוש יומיומי.
    בת 26 ובעלת עור רגיל עם מספר חלקים שומניים באזור הסנטר וה-T.

התחלתי לגלות מספר קמטי הבעה באזור המצב והצוואר, האם ניתן לטפל בהן באמצעים רגילים או שהם מחייבים טיפול מיוחד?

אשמח לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירי פנים וגוף טבעיים

הוספת תגובה

• תכשירי פנים וגוף טבעיים - תגובה

זילי אורבך
    10/04/2013

שלום מורן,
    יש לך עור פנים רגיל וגילך עדיין נחשב צעיר,
    שמרי על ניקוי טוב של הפנים, חלב פנים, סבון עדין, מגבונים וכדומה.
    מרחי קרם לחות לעור רגיל, המנעי מחשיפה לשמש.
    המנעי מעישון וחשיפה לשמש יוקדת בשעות בעייתיות.
    אל תמדדי קמטי הבעה בזכוכית מגדלת. זה לא טבעי.
    את יכולה למרוח שמן הזנה על בסיס שמנים צמחיים ושמנים אתריים, כמסיכה או כסרום מתחת לקרם לחות.
    שמנים צמחיים למסיכות: שמן אבוקדו, שמן זרעי ענבים, שמן שקדים וכו..
    חמאת שיאה בתוספת שמנים אף היא טבעית ומזינה.

אם אינך סובלת משחורים או פצעונים, אין סיבה שתלכי לקוסמטיקאית אם אין לך תקציב.
    הפורום לא ממליץ על חברות.
    חפשי באתר האינטרנט או לכי לחנות מתאימה ורכשי את התכשיר שיתאים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבר הטבעי ביותר שאני ממליצה עליו

סופי
    11/04/2013

קודם כל הוא שתיית מים! תתפלאי כמה שזה משפר את מראה עור הפנים! דבר שני אני באופן אישי גם לא נוהגת ללכת לקוסמטיקאית אבל מקפידה על שטיפה יומיות של הפנים (בוקר וערב) עם סבון פילינג, מורחת קרם לחות על בסיס מים, אני גם לוקחת באופן קבוע פיקנוגנול של סולגאר משופ שהוא משפר את גמישות העור ומונע פיגמנטציה. ממליצה לך ללכת לאחת מרשתות הפארם יש שם יועצות ונטורופתיות שיוכלו לעזור לך ולהמליץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו