מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם אדום בפנים לאחר כוויה .אור12/12/2013
שלום,
בעקבות חמצון שיער בפנים, קיבלתי סוג של כוויה בלחי, טופלתי במשחה לדלקת 5 ימים, היום לאחר חודשיים כפי שרואים בתמונה עדיין יש עיגול אדום כלומר, סימן אם אני לא מכסה עם המון מייקאפ רואים כמו שקע כזה וזה מאוד מפריע לי.
רופא עור נתן לי משחת אלוקום אני משתמשת בה כבר שבועים וחצי האדימות קצת פחתה.
האם להמשיך עם המשחה הזו, כי השקע העיגול לא נעלם, האם הוא יעלם? מה הטיפול הכי מועיל? והאם זה בכלל יעבור בלי כתם\ צלקת..
אשמח לשמוע כי אני באמת אובדת עצות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום בפנים לאחר כוויה . - תגובה
זילי אורבך16/12/2013שלום אור,
אני מציעה לך לגשת שוב אל הרופא המטפל לקבלת מידע נוסף לגבי המשך האדמומיות על הפנים.
במקביל, אני מציעה להשלים הטיפול עם תערובת שמנים:
שמן קלנדולה, שמן ויטמין E, שמן לבנדר, שמן אובליפיכה וכו'.
שמנים אילו יסייע לשיקום העור .
את יכולה להוסיף סרום ויטמין C שמסייע בייצור הקולגן ובהתחדשות תאי העור.
המתיני בסבלנות והעור יתחלף ויראה טוב. המנעי מחשיפה לשמש, מרחי מסנן קרינה גם בחורף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
רותם15/10/2015הצלקת עברה בסוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור15/10/2015היי רותם, הכוויה מהחמצון הייתה לפני כשנתיים בערך, כאשר במשך 8 חודשים היא כל הזמן השתנתה, אחרי שנה חלפה תודה לאל לגמרי.
אציין כי חוץ מהטיפול שכתבתי פה שהפסקתי אותו אחרי שבועיים כאשר הבנתי שהמשחה מכילה סטרואידים (מקווה שכתבתי נכון) הלכתי לעשות לייזר מקומי כי הבנתי שמה שנשאר זה בעצם קופרוז משהו כזה שזה היווצרות של כלי דם עשיתי לייזר 4 פעמים והפסקתי כי ראיתי שזה לא עושה כלום (עבודה בעיניים) וזה פשוט חלף.
אז כאמור הזמן עושה את שלו.
אם תרצי לשאול עוד משהו את מוזמנת.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור, גם לי נהייתה כוויה בפנים
שאנל13/11/2015כתוצאה מתאונה.
רציתי לשאול אחרי כמה זמן עבר לך הכוויה לחלוטין ?
האם רק לאחר שנה?
אני משתמשת בהמון ויטמין E ומשחות מרופא עור ואני מאוד משתדלת לשתות הרבה מיצים טבעיים ולוקחת ויטמינים גם בקפסולות ובכל זאת עברו 4 חודשים והאזור אומנם נראה יותר טוב אך עדיין. אני נמצאת במצב מאוד קשה כתוצאה מכך והייתי רוצה לשמוע ממישהי שעברה את זה, לצערי אצלי הפגיעה היא יחסית גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)