קוסמטיקה ממטבח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמטיקה ממטבח
    בת אל
    27/03/2014

הי אני משתמשת בזרעי פישתן טחונים או בסוכר עם שאריות קפה שחור לניקוי הפנים.
    שאלתי ,האם ניתן להשתמש כל יום ואף פעמים ביום לניקוי עם פישתן טחון במקום סבון/ג'ל לניקוי? והאם זה בסדר שטחנתי אותו מס ימים קודם ושמרתי במקרר?
    לחילופין האם זה בסדר לנקות פעם ביום כל יום עם הסוכר והקפה במקום סבון/ג'ל לניקוי?
    לקרם לילה אני מורחת שמן שומשום או שקדים על עור נקי גם על הגוף האם זה מקנה לעור את מה שהוא זקוק??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקה ממטבח

הוספת תגובה

• קוסמטיקה ממטבח - תגובה

ד''ר קובי שמיר
    12/06/2014

ממש לא...
    חבל לעשות ניסויים על העור יש תכשירים מעולים וישנם גם טבעיים עם מחקר ופיתוח ומקצועיים בתחום העור שווה השקעה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רחל
    06/08/2014

שלום. גם אני מכינה קוסמטיקה ביתית. לא מומלץ לעשות עיסוי עם סוכר כל יום, אלא פעמיים בשבוע.

אישית, אני מכינה שמן פנים שמורכב מכמה שמנים. אפשר להסתפק בשמן אחד, אבל כמובן שעירבוב שמנים יביא לך תועלת שכן על שמן יש תכונה משלו. כמו סלט ירקות שיש בו הרבה סוגי ירקות.

למשל, אני מכינה מ:
    שמן קוקוס, זית, שקדים, שומשום, רוזהיפ, לבנדר (כמובן מינונים שונים בין שמן לשמן). יש המון מתכונים ורעיונות באינטרנט. ככה למדתי. בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו