מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה התייעצות לגבי פילינג חומצותרחלי03/04/2014
שלום, אני בת 23, העור שלי סובל מפיגמנטציה, כתמי שמש ושחורים באף. הייתי אצל אילנית כהן בקניון גבעתיים למי שמכירה, המליצו לי על ניקוי עמוק בחומצות. לא הייתה לי אינדיקציה על המחירים אבל הם לא ידידותיים. דיברו איתי על 5 טיפולים שכל טיפול 500 שקל, ואפילו 8 טיפולים.. הסבירו לי שאני צריכה לרכוש מוצרי חומצה במחיר של 400 שקל ולהשתמש בהם יומיים לפני הטיפול עצמו. אבל.. יש לי כמה הסתייגויות.. האם ניתן לטפל בפיגמנטציה לבד בבית ע"י התכשירים או שחייבת להיות מעורבת גם הקוסמטיקאית והטיפול הארוך הזה?
אודה לתשובתכם,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה התייעצות לגבי פילינג חומצות - תגובה
זילי אורבך08/04/2014שלום,
לטיפול בכתמי עור את יכולה לרכוש קרם הבהרה ללא מרשם רופא ברשתות הפארק, בבתי מרקחת ובבתי טבע במחיר סביר.
לא מומלץ לקלף ולגרות את העור כשיש כתמים, זה עשוי לגרום לו לרגישות ולאדמומיות.
קילוף העור אינו מקלף את הפיגמנט וזו הטעות שעושים הרבה אנשים.
כמו כן רצוי לעבור בירור אצל רופא עור ולשמוע מה הוא מציע.
לגבי שחורים, זו נטיה של בעלי עור שמן ומעורב, עם נקבוביות מורחבות לצבור שומן שמתחמצן ומשחיר .
ניקוי עם סבון חומצי ויבוש השחורים על ידי ספירט סליציל או מי פנים לעור שמן מקלים.
יש מסכות פילינג לדקה על בסיס פפאין שמסייעות לטיפול בבעיה.
אפשר ללכת לקוסמטיקאית שתסיע בהוצאת השחורים. אך צריך לדעת שזה זמני. השחורים חוזרים לאותן נקבוביות עקב פעילות יתר של בלוטות חלב.
אפשר להכין פילינג ביתי ממיץ לימון מדולל עם מים ביחס 1:4. כפית מיץ לימון עם 4 כפיות מים . להספיג לעור , להשאיר 2 דקות ולשטוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)