עור יבש ושימוש באדפלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש ושימוש באדפלן
    נוי
    08/04/2008

אני סובלת ממחלת עור המחלה מתאפיינת בעור אדמומי והתלבש עלייה גם חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס ובמשטח ראו שהעור לא יגיב למשחות אנטיביוטיות וקיבלתי דוקסילין לעשרה ימים וזה שיפר את המצב, ורופא עור נתן לי קרם אדפלן (רטין A 0/1% ), מרחתי אותו יומיים רצוף וראתי שאחרי זה העור האדים ונהייה רגיש ויבש ואז בהצעת הרופא נתתי לעור להרגע ומנסה בהדרגה להשתמש שוב 1)שמתי 3 פעמים בשבוע לבערך 6-7 שעות בלילה כך עשיתי שבועיים וראיתי שאין תגובה שלילית כל כך , משהיא הציעה לי לנסות למרוח את הקרם הזה לשעתיים כל יום מה דעתך?
    2)והאם אפשר במקביל להשתמש בסרום העור שלי יבש ( רציתי לדעת האם אפשר בסרום ויטמין C שלכם, ומה הם מרכיביו?).
    3)ומה יכול להרגיע את העור ולתת לחות האם יש מוצר שיעשה את שתי הפעולות, בעבר שלחו לי דוגמיות של הגל קמומיל ולא עזר לי?
    4)האם קוסמטיקאית יכולה לאבחן בבירור האם יש מקומות שהם צלקות אדומות ולא פצעים של המחלה?
    אודה לך מאוד ומצטערת על כמות השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור יבש ושימוש באדפלן

הוספת תגובה

• בעיית עור

ד"ר קובי שמיר
    09/04/2008

גשי לייעוץ מיקצועי למטפל בתחום טיפולי עור טבעיים
    טיפים יכולים אפילו להחמיר את המצב.
    טיפול מיקצועי בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו